Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Колтуклиева: Колко милиона стигат, за да те изтърка БТВ с избелващ гел и да те ароматизира?

Мрежата

Колтуклиева: Колко милиона стигат, за да те изтърка БТВ с избелващ гел и да те ароматизира?

Колтуклиева: Колко милиона стигат, за да те изтърка БТВ с избелващ гел и да те ароматизира? - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева

КОЛКО МИЛИОНА СТИГАТ, ЗА ДА ТЕ ИЗТЪРКА БТВ С ИЗБЕЛВАЩ ГЕЛ И ДА ТЕ АРОМАТИЗИРА?

Четейки от листче въпросите си - защо така, бе, БТВ, преди им ги диктувахте в слушалките! - водещият на сутрешния блок, уж да интервюира служебния министър Весела Лечева, припряно побърза да ожали бившия министър Радостин Василев, че срещу него се води “очерняща кампания”. Ясно защо - защото бил пресякъл нЕква корупция. Малейййй!

Е, да, БТВ е задължена да го прави - Радостин Василев е ощастливил частната БТВ с държавни пари - 1 197 000 лева, само за 5 месеца. БТВ ще го търка с избелващ гел, ще го препира и даже ще го глади и ароматизира!

Някои медии били навлизали дори в личния му живот. Леле, завалията! Ако беше искал личният му живот да остане скрит-покрит-неразкрит, скромният адвокат да си беше седял в скромната кантора на баща му в Студентския град, да си беше джиткал с джипа на татко и услужливо да пали пурата на батко.

Ето как Радостин Василев натрапи на целия български народ личния си живот!

14 декември 2019 г., Барселона, снимки: братски прегръдки и ведрина на трима верни другари, които ненадейно, през 2022 г., се оказаха един до друг и на държавната трапеза. С любезното спонсорство на “Има такъв народ” и под благосклонния поглед на Слави и Тошко.

Радостин Василев - министър на младежта и спорта; Александър Тодоров - изпълнителен директор на Българския спортен тотализатор към Министерството на младежта и спорта; Венцислав Петков - изпълнителен директор на Националната спортна база към Министерството на младежта и спорта.

Венцислав Петков, известен в Плевен като “Венци лихваря” - нещо е поработвал в транспортната фирма на баща си; Александър Тодоров е неизвестен адвокат, нямащ нищо общо със спорта; имал е участие в 3 фирми: приватизационен фонд “Северкооп - Гъмза” и 2 за посредничество.

Нищо лично, само бизнес! Радостин Василев харизва 117 350 лв. на кантората на Лена Бориславова и на майката на Никола Минчев, само 5 дни, след като става ясно, че Слави иска оттегляне от Четиристраната коалиция и напускане на правителството - той по спешност си търси нови покровители и си плаща за това от държавната “Сердика спортни имоти”. Радостин Василев предоставя личния си апартамент за срещи на отцепниците от ИТН с премиера Кирил Петков. Радостин Василев лично изпраща личната си приятелка в ресторант “101”, за да го извести кога си тръгва Александър Сталийски, та да може той смело да нахлуе там, със същите хубавци - Сашо и Венци.

Е, как такъв вълнуващ личен живот да остане скрит от недоумяващите зрители - бившият адвокат на ЦСКА, приближен на Гриша Ганчев и клакьор на Димитър Бербатов, нима някога се поколеба да използва държавната служба за лична употреба?!

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Има ли фактор, който разколебава доверието ви в честността на вота и изборните резултати?
Покажи резултати Скрий резултати