Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Колтуклиева опроверга Радостин Василев, че спрял пред гаража само за 8 март

Мрежата

Колтуклиева опроверга Радостин Василев, че спрял пред гаража само за 8 март

Колтуклиева опроверга Радостин Василев, че спрял пред гаража само за 8 март - Tribune.bg

Журналистката показа съобщение още 28 февруари и отправи твърдения, че в жилищната сграда живее дама, близка до кандидат-депутата от ПП/ДБ

„На 8 март бях спрял колата си пред частен гараж, защото заедно с колегите от „Продължаваме промяната“ подарявахме цветя на дамите по случай празника и пренасяхме цветята до нашия офис, който е в непосредствена близост“.

Това написа вчера в профила си във Фейсбук водачът на плевенската листа на ПП/ДБ Радостин Василев.

Радостин Василев към откривателя си Трифонов: Остарява като цървул, приятел на мутрите

Радостин Василев крещял срещу Христо Аврамчев: Ще видиш ти Кумчо Вълчо как ще те схруска

Плевенчанин: Радостин Василев заплаши, че ще ме приключи бързо (СНИМКИ)

Журналистката Соня Колтуклиева оспори твърденията на Василев.

„Бил паркирал колата си за малко пред кооперацията на ул. „Цар Калоян”5, пред табелата „Гараж”, защото - ах, този епилиран женомразец, събудил се като кавалер на Осми март, бил забързан да подарява китки на плевенчанки. Лигня. Плевен е велик, но малък град, все пак. Още на 28 февруари някой си Кристиян Петков ми изпрати във Фейсбук снимка на същата кола, паркирана на същото място - неправилно. В кооперацията на ул. „Цар Калоян” 5 живее местната манекенка на булчински рокли Тинка Игнинска, която е била сътрудничка в офиса на „Има такъв народ” за изборите през пролетта и лятото на 2021 година. Та от четата на Слави са засичали Радостин и Тинка в хотел „Дипломат” в Луковит“, твърди Колтуклиева.

„Че защо не?! “Братството на промяната” въведе правилото работните срещи да се правят извън кабинетите, на по-нестандартни места. Като Кирил Петков и Лена Бориславова, например, - в неделя, в 8:33 часа сутринта, на 21 юли 2021 година, в Airbnb квартира, на ул „Гладстон” в столицата“, допълва тя.

Лена Бориславова потвърди, че тя и Петков са на кадрите с квартирата

Тя пита още как Радостин Василев знае какво пише в полицейското досие на Христо Аврамчев.

„В гузното обяснение, което е дал вчера във Фейсбук, нарича автомобила „личен”, а защо не го е декларирал в КПКОНПИ, както е задължително? Кой му го е предоставил, докато е бил спортен министър и срещу какви обещания и услуги? Защото спортният министър е обявил 150 000 лева налични, с които няма как да си купи „мерцедес” за 350-400 хиляди лева. Има как да стане по-лъжливо и по-смрадливо“, завършва тя.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети