Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Лена Бориславова потвърди, че тя и Петков са на кадрите с квартирата

Политика

Лена Бориславова потвърди, че тя и Петков са на кадрите с квартирата

Лена Бориславова потвърди, че тя и Петков са на кадрите с квартирата - Tribune.bg
Снимка:

„На тези кадри аз нямам от какво да се притеснявам, защото има погрешен ъгъл, както ъгълът с държането за ръка“. Това заяви пред БТВ кандидат-депутатът от ПП/ДБ Лена Бориславова.

На практика за първи път някой от двамата официално потвърждава, че именно тя и бившият премиер са заснети да влизат в частна квартира за кратко или почасово наемане.

Бориславова смята, че тогава са можели да отговорят по-добре, но все още не са имали такъв рефлекс.

Кадрите излязоха в момент, когато Кирил Петков беше министър-председател, а тя началник на неговия кабинет. Видеото е заснето в по-ранен период, когато Петков беше назначен от Румен Радев за служебен министър на икономиката, а кантората, в която бе Лена Бориславова, спечели скандален договор с Българската банка за развитие.

Пулев преценява да сезира ли прокуратурата за похарчените 1 млн. лв. от ББР за адвокати и консултанти

ГЕРБ: Кирил Петков е нанесъл щета от един милион на ББР

Александър Пулев

„Категорично потвърждавам, че отношенията ми с г-н Кирил Петков са служебни и на такива на приятели и винаги са били такива“, заяви тя.

Информация от какво естество е била срещата им в апартамента не беше предоставена, нито имало ли е вътре и други хора.

Защитна теза на техните почитатели беше, че Петков не докосва Бориславова на влизане, а се хваща за парапет. Последвали проверки на място показаха, че такъв няма.

Според Лена Бориславова не са я „удряли“ като политик, а като жена, и че е била свидетел на „политическа немощ на опонентите“.

„Когато влизаш в политиката, знаеш, че ще платиш цена. Очакваш, че атаките ще са по линия на политиките, които правим, които се опитваме да постигнем. Но се оказа, че другите сили действат по различен начин. Не бих пожелала на никой да преминава през толкова интензивна атака“, каза Бориславова.

Според нея голямата цена, която е платила, е че губи личното си пространство.

Попитана как се е почувствала като е чула „Песен за Лена“, Бориславова заяви, че на никого не пожелава да преживее това, но няма да я спре, защото има по-голяма задача – да промени България в място на нормален европейски живот.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати