Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Кой е човекът с „Б”, изнудвал премиера за 3 милиона?

Мрежата

Кой е човекът с „Б”, изнудвал премиера за 3 милиона?

Кой е човекът с Б, изнудвал премиера за 3 милиона? - Tribune.bg

След като бил отрязан, сътворил фейк сайтове

 „Около Манолова няма екип, те са сбирток, един от тях ми поиска 3 милиона, за да ми помага на първите избори. Аз му казах – „нямам такива пари“, той ми вика – вземи от Цветелина. Снощи Манолова във Волуяк се разбирала кои роми къде да отидат да гласуват. Тук братя Галеви са помогнали на Манолова много през ромските лидери. Направихме така, че да ги търсим с червени бюлетини, но това не значи, че те нямат отнякъде влияние върху ромските лидери”.

Това заяви в интервю пред БТВ премиерът Бойко Борисов.

Министър-председателят за първи път признава опит за изнудване, предприет срещу него в началото на политическата му кариера, за който от години се знае в медийните среди. 

Става въпрос за представящия се за политолог Арман Бабикян, който е собственик на домейните и плаща хостинга на фейк сайтовете Informiran.net и 4udoslav, припомни преди време Агенция „ПИК“.

Бабикян обаче няма доблестта да застане с лицето и името си зад гнусотии от типа „Иван Ласкин преди смъртта си: Бойко Борисов е идиот“ или „Къщата на Бойко построена с материали, откраднати от НДК“. Той предпочита да стои в сянка и лъже, че няма нищо общо с клеветите.

В същото време ментетата на арменеца бълват позитивни и възхваляващи новини за президента Радев, който щял да вдигне двойно пенсии и заплати, ако България станела президентска република?!

Откъде все пак идва неистовата омраза на арменеца към Борисов?

Според ПИК преди кметските избори за София през 2007 г. Бабикян посетил Борисов - тогава градоначалник, в компанията на колежката си Мария Капон. В ония времена Бабикян и Капон поддържали особено топли отношения и се представяли като страхотен тандем, който подсигурява с опит, визия и идеи успеха на всяка политическа кампания.

Дуото поискало от Борисов 3,5 милиона лева, за да му гарантира успех на изборите.

Бъдещият премиер ги отрязал с аргумента, че „пари за избори не дава“. Последвал и шумен скандал. След този епизод Бабикян се ожесточил и в годините не пропускал случай да "жегне" лидера на ГЕРБ публично или подмолно.

Омразата придобила най-плътната си форма покрай изграждането на истинска фабрика за лъжливи новини в онлайн пространството, вдъхновена и измайсторена от отмъстителния Арман Бабикян с финансовата помощ на червените хибридчици.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Какво е отношението ви към готвения ротационен кабинет на ГЕРБ/СДС – ПП/ДБ?
Покажи резултати Скрий резултати