Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов разкри новия сценарий: Манолова пазари роми да лъжат, че Фандъкова е купила гласа им

Политика

Борисов разкри новия сценарий: Манолова пазари роми да лъжат, че Фандъкова е купила гласа им

Борисов разкри новия сценарий: Манолова пазари роми да лъжат, че Фандъкова е купила гласа им - Tribune.bg
Снимка:

Партийната битка приключи миналата неделя и разликата между ГЕРБ и БСП е два пъти, каза премиерът

„Партийната битка приключи миналата неделя и разликата е категорична – между  ГЕРБ и БСП разликата в София е 2 пъти. В страната партиите са така: БСП – 40, ГЕРБ – 163 – ето ви по общини. Дори в Русе, където другият кандидат е напред, ГЕРБ е първа сила. В Ямбол махнахме стария кмет, който разцепи партията“. Това обяви пред БТВ премиерът Бойко Борисов.

„Как да не съм доволен от резултата? Побеждаваме БСП и те говорят като победители. От 0 лесно се бележи ръст! Да не забравяме, че 2015 изборите бяха след управление на БСП и това вдигна резултата. Иначе винаги се взимат непопулярни управленски решения. Сега, ако погледнете Тръмп, Меркел, Макрон, управлението намалява популярността. А ние два пъти и повече – и спечелихме и столицата“, коментира Борисов и обясни, че му предстои среща с американския президент Доналд Тръмп.

През 2011 година ГЕРБ са имали 1601 представители в местните парламенти, през 2015 година – 1727, а сега – 1807 съветници, припомни лидерът на ГЕРБ

Не ми се мисли, че ни пречи „дългата ръка на Цветанов“. Нямахме много време за подготовка, заяви министър-председателят.

„В неделя мисля, че разумът ще надделее. Но искам да предупредя нещо – един месец няма нито един журналист, който да изкопчи от г-жа Манолова коя листа е подкрепила и кандидат ли е на БСП?“, припомни той.

Борисов разкри какъв ще е най-новият „Костинбродски сценарий, който ще бъде задействан от хората на Манолова след 2 дни.

„В кое обаче ги бива и то много – аферите. Те веднъж завлякоха прокуратурата с аферата Костинброд, което се оказа пълна лъжа впоследствие. Какво са измислили за неделя и го правят цяла седмица? Всички знаят, че ромите в София са 1000 човека и гласът им не може да наклони вота. Няколко групи цигани или роми ще бъдат снимани как гласуват за Фандъкова. Няколко телевизии, ще дадат пресконференции…“, обясни схемата премиерът.

Борисов разказа, че един от хората покрай Манолова му е поискал 3 млн., за да му помогне още преди години, на първите избори.

„Около Манолова няма екип, те са сбирток, един от тях ми поиска 3 милиона, за да ми помага на първите избори. Аз му казах – „нямам такива пари“, той ми вика – вземи от Цветелина. Така че това са подготвили за неделя – затова отсега ви казвам и моля – гледайте, слушайте! Снощи Манолова във Волуяк се разбирала кои роми къде да отидат да гласуват. Тук братя Галеви са помогнали на Манолова много през ромските лидери. Направихме така, че да ги търсим с червени бюлетини, но това не значи, че те нямат отнякъде влияние върху ромските лидери“, разказа той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

hahaha Манолова с голяма скорост се запътила за затвора заедно с цялата си ОПГ криминална хахахаха как си вземала диплома за адвокат слаботокова малоумница а софиянци трябва да са по малоумни и слаботокови от нея за да позволят това жалко подобие на жена да стане кмет на софия.
01.11.2019 13:58 / Отговор
Емилчо Няма как да са толкова глупави софиянци, няма
01.11.2019 15:58

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати