Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Кой точно викате на власт?! Мая Манолова ли? Слави Трифонов ли? Васил Божков ли?! Корнелия Нинова?

Мрежата

Кой точно викате на власт?! Мая Манолова ли? Слави Трифонов ли? Васил Божков ли?! Корнелия Нинова?

Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова

Помня истерията и нестихващите протести срещу Орешарски. Тогава бях против уличната „демокрация“. И се разделих с много мои приятели във Фейсбук.

Сега се повтаря същото. И пак съм против. Не може манипулирани тълпи да демонтират демократичния формат и да отменят смисъла на изборите, съобразно моментните настроения.

Хората, които тогава протестираха, са същите, които протестират и сега. Механизмът на възбуда е същият. Не ви ли омръзна!

Да сте много велики по площадите в ролята на лумпен-пролетариат. Ползването на тълпите в политиката е опасен инструмент, днес го ползва един, утре друг. Разликата от времето на Орешарски е, че тогава ГЕРБ бяха спечелили изборите. А сега кой точно викате на власт?!

Мая Манолова ли? Слави Трифонов ли? Васил Божков ли?! Корнелия Нинова, която ще ни отказва от Еврозоната ли? Извинете, но всички, които сте на площада, сте напълно безмозъчни!

И не ми пишете съобщения какво да мисля, а първо извадете празните си глави от пълните си задници, огледайте се и ще видите, колко сте употребяеми по възможно най-елементарния начин! Един прост популист ви вкара в евтината си програма...  


Коментари (7)

Моето семейство, братя, сестра, племенници и т.н. не сме на площада и няма да бъдем. Бяхме там 1990 година. Сега искаме да "не си чупим" държавата. Защо никой не ни брои, ние ще изчакаме редовните избори и ще си кажем там думата. Ще кажем какво мислим и за Радев. Хайде по-кротко и с разум.
12.07.2020 10:15 / Отговор
Neli Защо не, нима сегашните са с нещо повече от изброените... Назначиха некадърници на всички постове само и само за да им носят гласове,а за корупцията да не говорим. Те ли мислят за народа ,колко пари печелите от тези статии,от това прарителство,това кажете...
12.07.2020 10:51
АСЕН ИЛИЕВ ВСЕКИ КОЙТО Е ГОТОВ ДА СИ ЗАЛОЖИ ЖИВОТА, ЗА ДА ЗАПАЗИ (ДЪРЖА)ВАТА - КЕ НЕФ :)
12.07.2020 11:36 / Отговор
Ало Българският народ не е тълпа. Протестите са спонтанни, с много млади хора, аз съм стара бабичка, живяла много, безпартийна , но виждам , че народът най- после се пробуди. Герб циганизираха и опростачиха държавата. Законите например не важат за циганите- на самонастанили се, им дават настанитални заповеди в общински жилища, ток, вода не плащат, наеми също. Били социално слаби, а българските млади семейства не са ли социално слаби, но те са на свободен наем. На младите им писна и те ще управляват.
12.07.2020 12:59 / Отговор
Ало млад Да писна ни! Казаха, че малцинствебите групи имат повече права, а кога ще имат задължения? Нашите деца не са статуетки!
12.07.2020 17:50
Анонимен Всеки друг , но тиквата и сие да минат на съд, дори изземване на собствеността им в полза на държавата! Много ми харесва модела на Саудитска Арабия-всички мафиоти да ги съберът на едно място , да се разследват , да им бъде възложено да върнат всичко, ако ли не, затвор и изземване на всичко дори и на роднините им ,с които поддържат връзки с недоказани собственост и имуществена собственост! При доказване- между очите!
12.07.2020 18:13 / Отговор
Магдалена Мястото ни е на площада! Само за тези,които имат морал и не ги е страх! Държавата ни е вече счупена от мутрите. Ние събираме парчетата и се опитваме да ги сглобим. Ще успеем! Само да се разкарат дебелаците и каскетите!!!!!!!
12.07.2020 21:47 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още