Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Любомир Талев: Това правителство беше докарано на власт от външни сили с две задачи

Мрежата

Любомир Талев: Това правителство беше докарано на власт от външни сили с две задачи

Любомир Талев: Това правителство беше докарано на власт от външни сили с две задачи - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на юристът Любомир Талев

От самото съставяне на това правителство заявявам, че то беше докарано на власт от  външни сили с две задачи, които управлението на ГЕРБ и Обединените патриоти отказа да изпълни: прокарването в  българското законодателство под някаква форма на обявената от КС за противоречаща на Конституцията Истанбулска конвенция и допускането на Република Северна Македония в ЕС без да са решени историческите и езикови спорове и без да са преустановени престъпленията от омраза срещу България и македонските граждани с българско национално самосъзнание.

По първата тема скоро ще видим внесени в Народното събрание законопроекти. По втората активността на правителството и лично на Премиера Кирил Петков (ПКП) не е престанала. Скорошната среща на лидерите на държавите от Балканския полуостров, инициирана от ПКП, разговорите от която не бяха направени достояние на публиката, но скопски журналисти изнесоха информация, че на нея е обсъждано определянето на дата за оттегляне на ветото на България върху еврочленството на РСМ, го потвърждава.

В напреднал стадий е подготовката на национално предателство от страна на ляво-либералното правителство на ПКП, в нарушение на Рамковата позиция, гласувана от народното събрание, и на волята на над 70% от българския народ според устойчивите резултати от социологическите  проучвания през последните години. Тези хора обаче са доказали, че Конституцията, законът и народната воля не ги вълнуват особено, когато имат да изпълняват възложените им поръчки. От нас зависи да не допускаме това да се случи!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети