Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Сиди: Кирил Петков е предобрил с козунака на жена си и говори глупости по цял ден

Политика

Александър Сиди: Кирил Петков е предобрил с козунака на жена си и говори глупости по цял ден

Александър Сиди: Кирил Петков е предобрил с козунака на жена си и говори глупости по цял ден - Tribune.bg
Снимка:

Нищо от това, което говори премиерът Петков, не е вярно, включително и по темата „Македония“. Г-н Петков е предобрил е с козунака на жена си и говори глупости по цял ден. Живее в паралелен свят. Така коментира пред БТВ Александър Сиди от ВМРО по повод вчерашното твърдение на министър-председателя, че руски агенти са работили срещу отношенията ни със Северна Македония.

„Това, което прави премиерът - говори за позитивни новини и намеква за вдигане на ветото на България върху започването на преговори за членство на Северна Македония в Европейския съюз, е много по-тежко от всичко, което всички останали правят.“, допълни той.

 Александър Сиди не вижда никакъв напредък в отношенията и допълни, че македонските предложения не са по-различни от тези преди три години.

„Това, което ни предлагат македонците, е същото като преди три години, когато поеха ангажимент да подпишат протоколите с българските изисквания, а и досега не са ги подписали. Това, че ще ги подпишат сега, ни се представя за напредък. Няма никакъв напредък – нито по отношение на историята, нито по отношение на икономиката“, категоричен е той.

По думите му в Северна Македония безспорно има руското влияние. Но ако някой на запад говори за руско влияене в Северна Македония, трябва да излезе и да се извини за вкарване на "троянски кон" в НАТО.

„Нека да изкореним руското влияние и македонизмът от Северна Македония и тогава Северна Македония да влезе в Европейския съюз. Но г-н Петков очевидно е обещал някому, натискът е очевиден за всички. Българският народ ще го свали в момента, в който тръгне да прави такова нещо. Това ще е предателство и ще му коства поста и кариерата“, подчерта Сиди.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати