Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мартин Табаков: Скоро ДБ няма да могат да си кажат и името от заседналата в гърлото им Корнелия Нинова

Мрежата

Мартин Табаков: Скоро ДБ няма да могат да си кажат и името от заседналата в гърлото им Корнелия Нинова

Мартин Табаков: Скоро ДБ няма да могат да си кажат и името от заседналата в гърлото им Корнелия Нинова - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Мартин Табаков

От увеличаването на максималния осигурителен доход до страхливата позиция на кабинета спрямо войната в Украйна, кажете ми по какво да разбера, че Демократична България участва в настоящето правителство?

Знам, че Христо Иванов даде люто интервю по Дарик радио и че Атанас Атанасов е заместник-председател на НС, но с това ли се изчерпва приносът на въпросната коалиция в настоящето управление?

Ами, когато ДБ бе извънпарламентарна опозиция на ГЕРБ, нямаше ли същото влияние върху политиката на страната, каквото има днес, когато е част от управленското мнозинство? 

Изобщо не подценявам мотивацията на ръководството на ДБ ГЕРБ да не е на власт, но същата мотивация я има и БСП, а социалистите, изглежда, успяват да прокарат и повече от това.

Христо Иванов е наистина прав, когато казва, че някой е със свалени гащи. Но би било благоприлично и честно да затяга колана, преди да прави такива заключения.

И понеже Йордан Йовков е популярен автор сред политиците от въпросната коалиция тези дни, нека си послужим с друг негов цитат: „Жената е рибя кост. Като ти заседне в гърлото, ще се задавиш”.

Скоро ДБ няма да могат да си кажат и името от заседналата в гърлото им Корнелия Нинова.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети