Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Мата Хари“ с обяснение: Деклации и писма не са нужни!

Мрежата

„Мата Хари“ с обяснение: Деклации и писма не са нужни!

Снимка:

По-рано днес Виолета Сечкова изпрати отворено писмо до медиите, с което опроверга недвусмислено клеветите на Христо Иванов, че тя е жената от спалнята на Борисов. Както от поговорката “Гузен негонен бяга” истинската Мата Хари побърза да се обясни, макар неясно и с метафори. В поста си в Инстаграм Бобокова говори за силен вятър в лицето и чувство за хумор.

„Благодаря на всички, които се вълнуват от семейството ми и ентусиазирано отразяват нашата взаимна отдаденост, обич, щастие и сплотеност! Когато човек е млад лесно различава доброто от злото. С годините нещата се усложняват, а героите се преплитат, вятърът става по-силен и винаги в лицето! Декларации и писма не са нужни, а интелигентността винаги върви с добро чувството за хумор. По-мъдрите ще разберат думите ми“, пише тя.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Hristina Bobokova (@bobokovahristina)  


Коментари (8)

Хубава жена. Има вкус Бойко.
17.01.2021 13:13 / Отговор
докога Иванов ще ни занимава с глупости. Каква логика има някаква да реди и снима шкафчета в спалнята на Борисов и да ги предоставя на Черепа за компромати срещу премиера и МС после да я назначава за почетен консул. Пинокио все повече се доказва като момче за всякакви поръчки. По-добре да обясни от къде е знаел, че прокуратурата разследва президентски съветници, за да си организира акцията на Росенец точно преди влизането на прокурорите в президентството. Така да излезе пред публиката, че Гешев е хем бухалка на Борисов във войната му с президента, хем защитник на Доган и уж двамата са свързани, а реално да няма нищо общо. Това не го планирал сам. Очакват се много нови хибридни акции.
17.01.2021 13:25 / Отговор
Мина Не ми пука през колко легла е минала въпросната Кума Лиса . Но вместо да гадаят коя е " фотографчийката" , защо от НСО не оповестят коя , или кои са посещавали Борисов и да се приключи.И хайде да не се прави на кавалер, който щади доброто име на жената.Тя просто не заслужава това.Такъв голям човек, пък сантиментален.
17.01.2021 13:29 / Отговор
. . . Ти наистина ли си вярваш, че ще оповестят имена без съгласието на самите "гостенки"?
17.01.2021 14:41
Пепи Не мога да разбера какъв морал ще е този, да лягаш с висшестоящи, имайки предвид, че си майка, съпруга,,? Отвратително е,, и гнусно,,
17.01.2021 20:25 / Отговор
Питайте Бобокова може би е морално ако е по-поръчение на съпруга ти, даже е похвално.
17.01.2021 20:54
Бай Ставри Сечкова ли, Мата Хари ли , с една дума КУРВА на КУРВИТЕ и толкоз ! Ахмака е съпругът и ЛИЖЕЙКИ ГЪЗЪТ на ЧЕРЕПА си Я ПОЛЗВА ВМЕСТО ПРЕЗЕРВАТИВ... ПФУуууууу , или я хвърля на прасетата да я ГЛОЗГАТ, бах ти морала.. УУУУУУУ...ПОВРЪЩНЯ !!!
17.01.2021 22:53 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още