Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Виолета Сечкова с отворено писмо до съпругата на Христо Иванов

Мрежата

Виолета Сечкова с отворено писмо до съпругата на Христо Иванов

Снимка:

Деянието на Христо Иванов, по мое мнение, е позор за един съпруг и баща, пише Сечкова

Виолета Сечкова разпространи отворено писмо във „Фейсбук“, в което се обръща към всички български майки и съпруги и в частност към съпругата на Христо Иванов – Йорданка. Писмото е в отговор на статуса в социалната мрежа на председателя на „Да, България“, в който той намеква за любовни връзки, корупция и шпионаж.

Отворено писмо

От една възмутена жена, майка и съпруга

До

Всички български майки и съпруги и в частност до г-жа Йорданка Иванова, майка на две деца и съпруга на Христо Иванов, председател на „Да, България“

Пише Ви Виолета Сечкова. За мен семейството е най-голямата ценност. Така съм възпитана. Имам щастието да се радвам на три прекрасни деца и техния любящ баща.

На 13.01.2021г. Вашият съпруг г-н Христо Иванов разпространи в социалните мрежи вулгарна лъжа по мой адрес. Г-н Иванов публикува в личния си фейсбук профил текст, съдържащ абсурдни клевети, илюстриран с моя снимка. Председателят на „Да, България“ си позволи в името на политически цели цинично да потъпче моята чест и ценностите на нашето семейство. И то го направи като страхливец - чрез внушения, без дори да се осмели да спомене името ми.

Kато жена и майка, бих искала да Ви попитам, г-жо Иванова:

1. Одобрявате ли, когато политици, в частност съпругът Ви, заради съмнителни политически дивиденти са готови да погазват всякакви морални норми? Без никакви скрупули да лъжат публично, да накърняват и уронват личното достойнство на една майка.

2. Това ли са моралните ценности, в които възпитавате децата си?

3. Ако сте на мое място, какво ще им разкажете? Как ще им обясните, че клеветите за майка им са жалка политическа игра?

4. Според Вас, възможно ли е един мъж да постъпва непочтено и да има претенцията да е достоен политик?

Деянието на Христо Иванов, по мое мнение, е позор за един съпруг и баща.

Днес съм аз. Утре може да сте Вие - може да е всяка майка и жена.

С уважение:

Виолета Сечкова  


Коментари (17)

Оставка! Новият почетен консул на Южна Корея Вили Сечкова е спасила 13 млн в КТБ чрез цесия. Съпругът ѝ Александър Сталийски, котарака на съветската мутра Борисов - горе долу двойно повече. Това се сетих да проверя покрай историята с новия дипломатически статут на дамата. Който дава определени благини. Кола с червени номера. Да зареждаш гориво без да плащаш акциз и ДДС. Да внасяш автомобил, като ти се възстановява ДДСто. Такива неща.
Които бледнеят пред спасяването на осемцифрена сума във фалирала банка. Демонстрация, че някои са по-равни. Защото са приятели на Борисов, който превърна КТБ в чудовище по време на първия си мандат. Тогава парите на държавните фирми бяха основно там. А и на общинските. Топлофикация загуби близо 100 милиона в КТБ. По 500 лева на домакинство - абонат.
17.01.2021 09:53 / Отговор
Реакция: Ами подведете я под съдебна отговорност, другарю, след като ти и др. Христов имате такива документи! Другото е омаскаряване на една майка с три деца.
А на кого искаш сега оставката? Или както казва вашият гуру, може да е на БСП, може д е на ГЕРБ, може да е на ДПС...
А Костов и ДСБ също си спасиха влоговете в КТБ.
17.01.2021 10:07
Мравояди от всякъде! Поеми си въздух!Злобата те е завладяла,а това е опасно за здравето ти!
17.01.2021 10:10
Оставка! Прокуратурата и този път прикрива престъпленията на мафията Борисов/Пеевски: не могла да установи, кой е снимал Борисов и чекмеджето с милионите и златните кюлчета в спалнята му. Не сме и очаквали. Но можеше да измислят нещо по-оригинално като отговор на няколкомесечните тупания на топката.

Защото „Коя е хубавата жена?“ знаят:

Борисов. Сам го обясни неведнъж, а най-подробно пред германския „Frankfurter allgemeine zeitung“. Снимките са датирани и той е наясно, кой го е посещавал за „задоволяване на човешките потребности“ в тези дни.

Служителите от НСО в резиденцията в Бояна.

Чистачката на Борисов в резиденцията.

Аверите, на които се е похвалил Борисов.

Партньорите му на карти.

Главният прокурор Гешев.

Делян Пеевски.

И поне още

сто души!...
17.01.2021 10:24
ТОЗИ"Оставка" .... ИЗГЛЕЖДА НА 100%СЪТРУДНИК НА БИВШАТА ДС....... ЧЕРВЕНА МУТРА...
ДА СЕ ИЗПОВЯДА.....
17.01.2021 11:12
:) Когато троловете на ГЕРБ няма как да прикрият кражбите на мафията Борисов/Пеевски - плюят и обиждат от безсилие, а това е винаги.
17.01.2021 11:15
Покажи всички
малко предистория Сталийски е част от приятелския кръг "Котараците" около Бойко Борисов, обирали обществените поръчки на София, когато той беше кмет, а след това на цялата страна. Този елитен клуб така и никога не добива точни очертания, но Сталийски безспорно е в друг не по-малко ексклузивен - партньорите на белот на Бойко Борисов. Заради тяхното близко приятелство той често е сочен като "входна врата" към Борисов. При затварянето на КТБ Сталийски и приятелката му Виолета Сечкова се оказват едни от най-големите вложите По собствените му твърдения е бил изключително близък и със собственика на фалиралата банка Цветан Василев, а самият той, вече задочно обвиняем, често говори за него в интервютата си от Белград като за лицето, пращано му от Борисов да събира рекет за него. А впоследствие като за съратник на Пеевски в присвояването на активите на КТБ.
17.01.2021 10:30 / Отговор
малко предистория Началният капитал на групата на Сталийски се корени в КТБ. Продуцентската компания No Frame Media, която осигурява голяма част от външните продукции на TV7, при основаването ѝ през 2009 г. е мажоритарна собственост на една от фирмите, чрез които Василев финансира телевизията, а Виолета Сечкова е миноритарен съдружник и изпълнителен директор. След серия трансформации и появили се лица в собствеността и управата (включително настоящият генерален директор на БНТ Емил Кошлуков), малко преди затварянето на банката дружеството, както и специално построените студиа в Герман, са изкупени от финансирани от КТБ фирми. Именно това е и обяснението за депозитите на Сталийски и Сечкова в банката. Парите от продажбата трябвало да стоят блокирани в КТБ, като след затварянето ѝ те все пак успяха да си върнат контрола над студиата - "Прайм тайм студиос" продава част от имотите си на директно притежавана от Сечкова компания, а самите студиа сега са в свързаното "СИНЕМениджмънт България".
17.01.2021 10:33
малко предистория Шлифоването на "Рубин"
За влоговете на Сталийски и Сечкова обаче е намерена друга употреба. Те стават основата на сложна схема по овладяването на един от проектите, кредитирани от КТБ - стъкларският завод "Рубин" в Плевен. През октомври 2014 г. двамата цедират своите вземания от банката на току-що създадена компания и формално несвързана с тях компания, "Кепитъл инвестмънт". На свой ред тя прехвърля голяма част от вземането на компанията - собственик на завод "Рубин инвест", което ги ползва, за да погаси чрез прехващане дълговете си към банката. Останалите около 8.8 млн. лв. са цедирани на свързаното с Пеевски "Сиболе сървисес инкорпорейтид България", което ги ползва за аналогична цел. Така създаденият дълг от "Рубин инвест" към "Кепитъл инвестмънт" бързо става необслужван и активите му се озовават в кредитора. Те са апортирани в ново дружество - "Рубин пропърти", а дейността е изведена в друга специално създадена компания, "Рубин трейдинг".
17.01.2021 10:36
Мики Рурк. Има си хас Белградския крадец да говори друго. И все пак фалита се случи по времето на Орешарски. Санким беше голям икономист министър на финансите и изведнъж при него фалит на КТБ.
17.01.2021 14:33
Отговор Добре те е "осведомил" Белградският Крадец, а сега обясни колко пари имаше в КТБ и вашият гуру...другарят Иван Костов!
17.01.2021 14:57
Тартаковер Е,х да де... Ама все пак добре е, преди да се хвърлим на амбразурата в една, или друга защита, да прочетем повечко. Това е мой стил, препоръчвам го на всеки, най-малко защото така придобиваш повече информация и написания от теб коментар ще е по-близо до истината. А написаното в друга медия, не е по-малко интересно : https://www.mediapool.bg/priyatelkata-na-kotaraka-vili-sechkova-stana-pocheten-konsul-na-yuzhna-koreya-news316788.html
17.01.2021 10:37 / Отговор
малко предистория В края на 2015 и началото на 2016 г. КТБ се активизира и завежда дела за отмяна на прехващанията. Вероятно това провокира и още една операция. Създадено е ново дружество - "Глас контрибюшън" от нови формално несвързани лица. "Кепитъл инвестмънт" му прехвърля вземанията си и залозите си върху завода "Рубин" и набързо се стига до търг от частен съдебен изпълнител, на който купувач се оказва "Глас контрибюшън". Днес междинните звена "Кепитъл инвестмънт" и "Рубин пропърти" са ликвидирани. Собственик на "Глас контрибюшън" и на "Рубин трейдинг", което за 2018 г. има 52.7 млн. лв. оборот, е люксембургското Redford SPF. Действителен собственик не е посочен, а контролиращите го лица са представители на местната консултантска компания Roosevelt & Partners. Това обаче не изглежда да е реална смяна на собствеността, тъй като изпълнителен директор на "Рубин" е братът на Виолета Сечкова - Стефан.
17.01.2021 10:51 / Отговор
До 10.30: Тук обвинителната ти реч не се чете и е излишна, освен за егото ти.
Не се хаби, а я изпрати на посланика на Южна Корея.
17.01.2021 13:18 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още