Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Методи Лалов за арестите на Борисов, Арнаудова и Горанов: Без законови основания, безобразие и политически кретенизъм

Мрежата

Методи Лалов за арестите на Борисов, Арнаудова и Горанов: Без законови основания, безобразие и политически кретенизъм

Методи Лалов за арестите на Борисов, Арнаудова и Горанов: Без законови основания, безобразие и политически кретенизъм - Tribune.bg

От Фейсбук профила на Методи Лалов

Арестуването на хора, дори това да са омразните Бойко Борисов, Севдалина Арнаудова и Владислав Горанов, без да са налице законовите основания за това, е истинско безобразие и политически кретенизъм.

Това приравнява държавата под управлението на сегашната коалиция с държавата под управлението на Борисов.

И не се извинявайте с Гешевата прокуратура, защото Рашков е напълно наясно, че искането за вземане на мярка за неотклонение задържане под стража се прави именно от прокуратурата, поради което няма как да я заобиколи. Затова можеше предварително да има санкция на прокуратурата за задържането. Що се отнася до задържането по Закона за МВР, то нито е безусловно необходимо, нито е абсолютно задължително.

Бойко Рашков се провали с тази акция. Провали се като политик, провали се като вътрешен министър, провали се и като университетски преподавател (не зная как ще изпитва студентите, като сам се скъса на изпита по наказателен процес).

И вместо да постави началото на процеса по ангажиране на отговорността на Борисов, му изписа веждите.

Писна ми от хора, които си играят на политици и които проиграват и малкото шансове за обществена промяна и справедливост.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати