Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов на излизане от ГДНП: Имам една дума брутално гадно, върнаха ни в комунизма (ВИДЕО)

Политика

Борисов на излизане от ГДНП: Имам една дума брутално гадно, върнаха ни в комунизма (ВИДЕО)

„Притеснявам се единствено, че могат да ме убият“, коментира още той.

Брутално гадно. Върнаха ни в комунизма. Това коментира пред медиите бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов след излизането си от ГДНП. Той беше освободен без повдигнато обвинение.

„Снощи вечеряме с децата влизат цивилни униформени поемни лица разтършуваха цялата къща. Никакво обвинение в нищо.“, обясни той.

„Взимат ни докарват ни тук и до преди 10 минути 24 часа седим в килиите нито един милиционер и това което ни дадоха да прочетем, явява се министър председател вика следователите в неговия кабинет. Той се явява свидетел на Черепа. Стоят там без да имат право да стоят финансов и вътрешен министър и той им казва отивайте и прибирайте защото могат да скрият доказателства.“, обясни още лидерът на ГЕРБ.

„Притеснявам се единствено, че могат да ме убият“, коментира още той.

На въпрос кой, Борисов отговори: „хунтата“.

Адвокатът на Борисов заяви също, че вчера Петков е привиквал следователи и се е самопредложил да бъде разпитан, като е заявил, че при срещата си с Кьовеши я е запознал с проверката, без да посочва от кого и какво е престъплението.

„ Всички действия са незаконни, при пълна липса на адвокатска защита и обяснения какво налага действия на неотложност.“, обясни той.

„До последния момент полицаите не са знаели къде отиват, кого да задържат и какво ще претърсват Задържането е абсолютно незаконосъобразно, без никакви документи“, заяви още адвокат Менков.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети