Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мирослав Севлиевски за Кацаров: Гони лекари от България и никой от сегашното мнозинство не реагира

Мрежата

Мирослав Севлиевски за Кацаров: Гони лекари от България и никой от сегашното мнозинство не реагира

Снимка:

От Фейсбук профила на Мирослав Севлиевски

Гони лекари от България! Това на финала постига Стойчо с болница  "Лозенец"! Голяма простотия! Още по-зле е дето никой от сегашното мнозинство в Парламента не реагира! Лекарите там  се чустват изоставени и жертва на специалните интереси в политиката. Знам, че младите вече мислят как да отидат в чужбина. Скоро там говорих с млада 29 годишна лекарка веднага след нощна смяна в ковид отделението. Беше потресена, че видяла по телевизията да казват, че имат респиратори, а тя цяла нощ се опитвала от два да сглоби един, че пациент умира!

Имам приятел от 35 години, който работи там. Бяхме алпинисти заедно.  Доцент. Прави операции в Париж, Лозана и София. Беше участъков лекар в Аляска, а преди това в циганската махала в Кюстендил. Голяма работа! Като му вземат операционната какво ще спечели Републиката?! Нищо! Ще замине, а тук ще останат шматките. Това ли искаме? Шматки ли искаме да ни оперират?

Парцелите и леглата са бял кахър. Само с пари са свързани, а пари лесно се намират. Хора няма! Хора с качества, с кураж и отговорност.

Такива трябва да ги пазим както диаманти.  


Топ новини

виж още

Актуална тема