Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Момче с увреждания се разграничи от „Системата ни убива“

Мрежата

Момче с увреждания се разграничи от „Системата ни убива“

Снимка:

Диян Господинов от Русе, Фейсбук

Никога не съм се срамувал от факта, че имам физическо увреждане, но почти винаги ми се налага да потъвам в земята от срам от хората, които сами се отъждествяват, като наши представители, били те депутати или представители на НПО.

Никога обаче не съм изпитвал такъв срам и погнуса каквито изпитвам сега към Вера Иванова и хората от Системата ни убива”. Не знам кого убива системата, но тези хора убиват достойнството и честа на всички хора с увреждания.

На мен и на всички хора на които акъла им е на място е ясно, че онези субекти имат политически амбиции. Никога не съм очаквал, че някои представители на хората с увреждания могат да ги демонстрират по толкова срамен и долен начин, както го направиха  вчера черните субекти около В. И., които представляват единствено лично себе си, на гърба на децата си, деца който не могат да бъдат независим и могат да бъдат употребени по всякакъв  начин.

В.И. : Христо получи психологическа травма от това, което се случи!

В името на какво една жена, която нарича себе си майка ще причини това на детето си?!Къде е прокуратурата, тия жени са за съд!

Не уважаеми, вие така и не отговорихте на въпроса защо отидохте в   парламента, всеки път говорите различно, така както ви ви изнася – като искате да се направите бабаити казвате че, сте отишли да превземете парламента, а като искате да се направите на жертви, казвате, че сте искали да заведете човек с увреждане до тоалетната!

Българския парламент не е обществена тоалетна, нито за хора с увреждания, нито за други хора. Въпреки, че в парламента има и е имало и ще има безброй не достойни, зли, алчни и прочие хора, никой не бива да поругава институцията Парламент, която сама по себе си няма общо с хората, който са в нея.

Всички сме гледали записите от вчера и заявленията на В.И. че отива да превземе парламента. Никъде в закона за митингите не пише, че мирен граждански протест включва превземане на сградата, пред която се протестира. Тези хора направиха всичко, така, че органите на реда да упражнят насилие върху  тях – те са провокаторите и мен ме срам от това как всички ги изкарват жертви! Във функциите на нито една общинска или държавна институция не пише, че е обществена тоалетна ! Ако В. И. смята да внесе законови промени – това е друг въпрос!

Скъпи колеги хора с увреждания, скъпи родители, близки и роднини на хора с увреждания,  които ни правите достойни, борещи се и самостоятелни хора – Колкото по-скоро се разграничим от В.И. и хората около нея и покажем, че тия не представляват нас, толкова по-добре за нас!

Нека по никакъв начин не допускаме някоя от тия да е следващия ни представител в парламента – ще имаме проблеми, каквито до сега никога сме нямали !  


Коментари (10)

Ц.Рачева Млади момко , поднасям ти МОЕТО УВАЖЕНИЕ за твоето искрено обръщение към българския народ!
18.09.2020 23:05 / Отговор
коментар Браво момче!Казваш им истината на бсп но др.антон кутев днес сутринта каза, че действията на майките "системата ги убива" и на др.манолова не са политически!Просто на болното момче му се припишало и искало да се изпиша в Парламента и, нямало кой да му обясни, че тази сграда не е обществена тоалетна и, др.манолова го вкарала да пиша!Е значи и, на мен като ми се припиша и, аз ще отида при депутата др.кутев и, др.манолова да ме вкарат и, мене в тоалета!!!
18.09.2020 23:38 / Отговор
кесо По-добре не би могло да се каже!
Поздравления на Диян!
19.09.2020 10:25 / Отговор
Стоянов И аз съм с увреждания но не желая Костинбродска и жените около нея да се изявяват като защитници на хората инвалиди! Не съм ви опълномущил за това! При Маямата всичко е с корист! Това важи и за сподвижничките и!!!
19.09.2020 11:27 / Отговор
Десислава Георгиева Браво мило момче,ти си Голям,Достоен Човек!!!
19.09.2020 12:29 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още