Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мрежата: Десетки се организират да придружат Бойко Борисов на разпита в полицията

Мрежата

Мрежата: Десетки се организират да придружат Бойко Борисов на разпита в полицията

Снимка:

Десетки се организират във фейсбук след призи на Станислав Недков-Стъки да придружат лидера на ГЕРБ Бойко Борисов по време на разпита в Главна дирекция "Национална полиция". Утре бившият премиер е извикан да дава сведения там от МВР по нареждане на назначения от Румен Радев служебен вътрешен министър Бойко Рашков, съобщава ПИК.

На подобна репресия още преди повече месец бе подложен самият Недков, след като граждани го номинираха като лидер на Консервативно-патриотично движение за президент и той стана първият и единствен досега опонент на Румен Радев. Скоро след това Стъки бе извикан на разпит от МВР по лична заръка на Рашков, а след това срещу него се обърна в атака и половината служебен кабинет. Тогава Недков подаде сигнали за политическата репресия на Радев срещу него като опонент в Европейската комисия, американското и всички западни посолства.

Седмица преди изборите на същата репресия бяха подложени стотици членове и симпатизанти на ГЕРБ, за да бъдат сплашени да не организират предизборни прояви и да не гласуват.

Ден след вота, който на територията на България се печели отново от ГЕРБ, а ИТН на Слави Трифонов поведе с гласове от машините в чужбина, на мушката на репресивния министър на Радев се оказа лидера на партията Бойко Борисов. Изпиталият терора Стъки веднага призова всички, които са срещу болшевишкия режим на прокремълския президент и искат да живеят в демократична държава да изразят позицията си утре, като отидат заедно с Бойко Борисов на разпита му в ГДНП на бул. "Александър Малинов" 1 в 9,30 ч. Призивът му само за два часа е споделен от хиляди граждани във фейсбук, а симпатизанти на ГЕРБ от цялата страна се готвят да покажат на Рашков, че терорът му не ги е уплашил.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още