Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мрежата реагира на спирането на брифингите на щаба

Мрежата

Мрежата реагира на спирането на брифингите на щаба

Снимка:

Всъщност участниците в щаба, които не са имали почивен ден повече от 2 месеца, нееднократно са казвали, че в един момент брифингите ще спрат

Разнопосочни реакции заваляха в социалните мрежи след оповестяването на решението на спиране на ежедневните брифинги на националния щаб за борба с COVID-19. От благодарност до конспирации за причините, варират мненията в мрежата.

Ето малко част от тях:

Евродепутатът Александър Йорданов:

Достойна постъпка на НОЩ. Информация - да. Отговори на журналистически простотии - не. Пандемията продължава.

Журналистката Калина Андролова:

На мен Мутафчийски ми липсва! Сладурчо е той. Малко няма чувство за хумор и се стросваше отвреме навреме, но си беше истинска телевизионна звезда.

Изпълнителят Венци Мицов:

Мутафчийски!!! Генерале!!! На кого ни оставяш????

Ива Екимова:

И сега какво ще правим

На кого ни оставяте

Няма да има преки излъчвания от заседанията на щаба

Евродепутатът Иво Христов:

На прощален извънреден брифинг щабът ще покаже как да си изрязваме оригами от тоалетна хартия. За да не отива зян.

Бившият депутат от РБ Петър Славов:

Без предупреждение и най-потайно ни спряха брифингите #НОЩ. Точно, както някога и Мелодия на годината

Журналистът Недялко Недялков:

Едно голямо “благодаря” на ген. Мутафчийски, проф. Кантарджиев и доц. Кунчев - доблестни мъже, достойни българи, прекрасни лекари.

Онова, което извършиха, се измерва в хиляди спасени животи.

Злобата на хейтърите се измерва в безсмислени лайкове и шервания из фейса.

Петър Нанев, репортер от БТВ

Достойно или най-малкото възпитано е да излезеш с лицето си и да кажеш “Направихме много до тук. Аз бях до тук. Довиждане.” Особено, когато си бил натоварен с отговорната задача да се грижиш за здравето на българската нация.

Още повече, когато носиш генералска униформа. Невъзпитано и недостойно е да се “разсърдиш” на хората , че вече не те харесват. Или поне не достатъчно много!

Журналистката Валерия Велева:

"Убиха" ген. Мутафчийски и не му дадоха дори последна дума!  


Коментари (7)

Помните вица "защо си с шапка и защо си без шапка". Няма угодия. Помните ли "защо е с униформа, защо не е с престилка". Той човека, генерала и другите продължават да се бъхтят, не са спрели. Какво искате, утре някой ненормалник да ги стреля ли? Много правилно решение. Рейтингът не се е смъкнал, все така си е висок. Успокойте се. Свалям шапка на тези мъже и на правителството
02.05.2020 12:04 / Отговор
Саша Едно от най-прозорливите решения на Борисов. Генерала щеше да бъде "похабен" в тези брифинги. Чалгарите се упражняваха върху авторитета и достойнствата му. Сега той ще продължи да работи, докато е нужно в този щаб. А след това - президентска кампания и Президент. Шапки долу МИСИРКИ И други маймуни.
02.05.2020 12:40 / Отговор
Ами... Шапки долу и от мен за Генерала. Не мисля, че той иска да става президент, това му беше вменено, защото Радевци се уплашиха от рейтинга му. Или ако наистина това му е целта - ще сгреши. И него ще овъргалят в калта...
02.05.2020 17:00
Ник Респект за рботата и моралните качества на ген. проф. д-р Мутафчийски! Здраве и успех!
02.05.2020 15:04 / Отговор
Маската С нея си бърше очилата, нито една информация не беше смислена, работеше като погребален агент.Всяваше.само паника и страх, и защо не спряха българите от чужбина, те донесоха заразата.
02.05.2020 17:43
Киро Бизона Виж, там за погребалния агент си има титуляр – Рундьо Рундев! Като му свърши мандатът, щото той повече от един няма да има, и ще видиш как ще отвори погребална агенция „Всичко за вашия тъжен ден“! Хем и хубаво говори – мънка, мяца и сумти с погребален тон! Машалла!
02.05.2020 19:07
Гневна Забравяте,че този човек е лекар и офицер. Не се е натискал да е пред камери и да отговаря десетки пъти на едни и същи въпроси.Чудя се как издържа да не нахока тъпите журналисти. А на тези многознайковци ще им кажа , бай бабо да не ги пипне корона вирусчето , или нещо из коремната област, по колене ще се влачат , за да се доберат до ВМА. Защото брифингът не му е стихията , но като лекар хирург кой може да му се опре. Изобщо хейтърите се ос.аха за пореден път.
02.05.2020 21:39 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още