Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мрежата с жалейки след внезапната смърт на Радосвет Радев

Мрежата

Мрежата с жалейки след внезапната смърт на Радосвет Радев

На 61 години днес внезапно почина Радосвет Радев. Новината за смъртта му предизвика вълна от съболезнователни коментари и жалейки в социалната мрежа, както от политици, така и от хора, които през годините са работили с него.

Бойко Борисов

Почивай в мир, приятелю!
Съболезнования на семейството и близките.

Соня Колтуклиева

Потресена съм и ме боли…

С Радосвет Радев бяхме приятели, когато се”наливаха основите” на демокрацията - аз огън, той лед; бяхме енергични и непримирими журналисти; търсехме пътя към новото.

Радосвет стана истински капиталист - парите да работят за хората - и за тези, на които им е дадено да печелят, и на тези, на които не им е дадено. Беше толкова търпелив и дипломатичен!

Отдавна пътищата ни се разделиха, но се чувахме от време на време: той харесваше моята информираност; аз смятах неговата аналитичност за безценна.

Радосвет създаде медии, които промениха разбира нето за комуникации. Умееше да води социалния диалог на високо управленско равнище.

Сбогом.

Димитър Николов

За мен беше чест да познавам Радосвет Радев. Толкова хубави общи спомени… Изказвам съболезнования на неговото семейство, на хората, които са имали удоволствието да бъдат негови приятели и колеги. Тъжа заедно с вас. Отиде си един човек с великолепен ум, меценат,

 

Десислава Атанасова  

Винаги когато гостувах в "Дарик", намирахме време за приятелски разговор - без политика и суета.

Съболезнования на семейството, близките, колегите.

Да почива в мир!

Евгени Минчев

Не искам да повярвам, но с болка научавам, че добрият ми приятел и съсед РАДОСВЕТ РАДЕВ е починал. Съболезнования на съпругата му и на опечалените. Нека почива в мир.

Васил Божков  

Светъл път, Радо.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още