Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мрежата за третия мандат: С БКП напред, другари и другарки!

Мрежата

Мрежата за третия мандат: С БКП напред, другари и другарки!

Снимка:

Румен Радев ще връчи третия мандат на БСП. Решението му всъщност не е изненада, след като преди няколко месеца решението му беше същото. Това породи редица коментари в социалната мрежа, които се обединяват около едно, а именно въпреки всичките си заявки, с този си ход Румен Радев затвърждавал статуквото в лицето на социалистите.

Стоил Яков

Радетелят за стабилност и редовно правителство Румен Радев ще връчи третия проучвателен мандат на БСП. Приятелят на Митрофанова прави това, след ясните заявки на останалите партии, че няма как да подкрепят правителство предложено с мандат на БСП. Ако Румен Радев наистина е искал да има правителство щеше да връчи мандата на ДБ и да даде шанс на истински преговори за съставяне на кабинет с ясни задачи пред себе си. Вместо това направи мисията невъзможна и задълбочи политическата криза.

Един вдигнат юмрук не е достатъчен за промяна. Трябва и воля

Асен Генов  

Големият променяч, фронтовак на промяната и борец със статуквото дава третия мандат на... статуквото. С БКП напред, другарки и другари!

Соня Колтуклиева

Казах ли ви?! БСП, разбира се. Ама Мая не слуша.

Николай Ненчев

Радев, очаквано, ще връчи последния проучвателен мандат за съставяне на кабинет на БСП! Има ли изненадани? Този акт в името на националния интерес ли е? В името на политическата ни стабилност, в интерес на националната ни сигурност ли е? В името на социално слабите ли е? Не, не е! Това е само и единствено в личния и егоистичен интерес на Радев! Защото той много добре знае, че с това си решение предизвиква преди всичко задълбочаване на политическата криза и нови избори. И защото знае, че без гласовете на БСП е съвсем обречен! Когато личният интерес е поставен над националния, това се нарича НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО! Уважаеми демократи, още ли сте под юмрука на Радев!  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още