Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Мрежата за влизането в политиката на Петков и Василев: Обидно ниска топка

Мрежата

Мрежата за влизането в политиката на Петков и Василев: Обидно ниска топка

Снимка:

Бурни реакции в мрежата предизвикаха амбициите на  Кирил Петков да влезе в политиката. Анонсът си за нов проект той направи в икономическото министерство пред журналистите, които бяха поканени да отразят предаването на властта. Реакции в социалните мрежи обаче показват  по-скоро недоверие към възможностите на бившия икономически министър, назначен от Румен Радев, а  промяната е сравнена с подмяна.

 

Явор Дачков:

Кирил Петков: Вервайте ни! С десни методи ще постигнем леви цели.

Обидно ниска топка

Речта на Кирил Петков, която всеки може да види тук, показва най-добре за каква политическа измама става дума. Няколко общи приказки за почтеност, вервайте ни и хоп - в парламента. В страната на телефонните измамници, политическите тарикати плуват в свои води. Румен Радев носи голяма отговорност за това. Вместо за четири години да изгради солидна алтернатива на ГЕРБ, извади от ръкава на американското посолство тези симпатяги и ги пусна да доразбият антигербаджийския фронт. Сега Борисов ще може да избира с кого да управлява и да постига леви цели с десни методи или обратното, както дойде:)

 

Владимир Огнянов:

Ох и Кристос вика, че ще продължава "промяната". Тая промяна, като един преход, Е!

 

Александър Ненков, ГЕРБ:

Започва да става много притеснително! Повече от година сме на принципа промяна, след промяна, след промяна, пък то все по-зле взе да става! На хоризонта е поредната “такава”, чиято идея е да замени старата “промяна”. Абе, явно пак ще се рестартираме

 

 

Евгени Михайлов:

Изправи се, ДБ! Те идват!

 

Цвета Кирилова:

Р. Радев използва служебния кабинет и държавния ресурс, за да може Кирил Петков и Асен Василев да правят фалшива пропаганда с "рекорден ръст на приходите", сега ги освободи да създават партия патерица.

 

Соня Колтуклиева:

Първоапостолите на Великата ложа на Радевата промяна, светите братя Кирил и Асен, в коя черква ще проповядват?!

Не ги допуснаха в черквицата на свети Христо, ходещият по вода проповедник от “Росенец”; не им продадоха за шепа жълтици обителта “Екогласност”; света Корнелия не ги допуска в стародавния храм на червената вяра… къде тогава?!

 

Любен Дилов

 Първото къпане след отпуска разкрива тайната на много от загадъчните татуировки... Било е плесен!

Подобно е и с отчета на служебното правителство... Инфлацията и цените на енергията са "небивал икономически растеж", затворените заради Ковид 19 обекти и магазини - "спад на безработицата". Пак небивал. Съдебната рефрома - не бива да сменяме главния прокурор, но бива да му сменим шофьора. Изобщо, небивалици, прелюбезни...
Промяната продължава, Спецов остава!

 

Петьо П. Блъсков:

Новият троянски кон на олигарха Иво Прокопиев в политиката щял да се казва ПП "Промяната продължава". Тоест - ПППП.

Тоя дето лъга народа в очите 4 месеца и продължава да лъже не можа ли да измисли нещо по-благозвучно, мама му стара?

 

Георг Георгиев:

Интересен е високомерният подход към българите на иначе напълно безинтересните Кирил Петков и Асен Василев.

Поне два дни му трябвали на последния, за да си „помисли как да се включи в политическия живот”?!

Извинете, велики г-н министър, който стояхте безпомощен на парламентарната трибуна и 5 пъти попитахте депутатите да ви обяснят как да изпълните бюджета, който сам предлагате. Но иначе снизходително ни заявявате, че след има-няма два дни ще сте готов да ни „оправяте”.

И на двамата - Кире и Асенчо, не ви ли се струва някак брутално, цинично и връзнагло да заявявате управленски претенции, които криво-ляво ще гледате да скроите в бързината, колкото да има там нещо за изборите? Поредните дилетанти, за които България е опитно поле на това, което са прочели в „Политология за тъпчовци”. Ясно е, че какъвто създателят, такива и създанията, но един Радев вече ни стига. В случай че някъде по Канада сте забравили, тук употребяваме една звучна дума - аман.

Аман.

 

 


Топ новини

виж още

Актуална тема