Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. На фона на рекордната COVID заболеваемост: Стефан Янев дебне Байдън за селфи

Мрежата

На фона на рекордната COVID заболеваемост: Стефан Янев дебне Байдън за селфи

Във времена, в които държавата ни е изправена пред изключително тежка Ковид криза, а жертвите от пандемията стават с всеки изминал ден все повече и повече: служебният премиер Стефан Янев публикува във Фейсбук страницата си  щастливо селфи  с президента на САЩ Джо Байдън. В албума може да се видят  редица фотоси от участието на Янев  на международната конференция за климата COP26, видя Tribune.bg. Впечатление прави, че на почти всички фотоси Стефан Янев е с широка усмивка и приповдигнато настроение, докато у нас ежедневно умират стотици хора, а бизнеса е изправен пред непосилни кризи, за които няма никаква държавна намеса. 

„Горд съм, че имах възможността да представлявам България в рамките на форума COP26“, похвали се в профила си Янев, но никъде не уточнява дали е поставил въпроса за икономическата криза пред която е изправена страната ни или  тежката ситуация породена от пандемията. 

Не закъсняха и коментарите под поста на Янев, които и сега продължават да валят.  

Ето и част от тях:

„Байдън 10 минути по-късно: "Хубава среща с... Как му беше името. Путин.. Да. Очаквах Путин да има повече коса. Сега ще дремна."

„И тоя се снима с Байдън! Какво ли му е обещал, че Байдън е толкова доволен?“

„Не съм очарована от тази снимка. Какво ми се хили Бай Дънера окупатора“.

„Не ме впечатлява тази снимка , нито бих препоръчвал да я тиражират РR-те на правителството .....Ефекта ще е отрицателен , особено сега в предизбоната ситуация. Може би се възторгват от това джендърите от атлантическия клуб“.

„Ура! При нас е весело! Нали така, генерале!“   


Топ новини

виж още