Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Наглост е Радостин Василев да говори за корупция, срещу него има сигнали в прокуратурата

Мрежата

Наглост е Радостин Василев да говори за корупция, срещу него има сигнали в прокуратурата

Наглост е Радостин Василев да говори за корупция, срещу него има сигнали в прокуратурата - Tribune.bg

От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева

Радостин Василев по БНТ: “Северен поток”, “Турски поток”, както искате го наричайте”.

Хахаха, ами това са два различни магистрални газопровода, на различни места в Европа! Нерде Черно море - нерде Балтийско море.

Не знам как Бойко Борисов може да бъде свързан с финансирането на “Северен поток”?! Освен от болен мозък.

Отцепилите се депутати от ИТН показали, че не са зависими. Разбира сеееее… от нищо друго, освен от службогонството и кариеризма си: Радостин Василев, Георги Георгиев, Иво Атанасов и Светлин Митев станаха кандидат-депутати на “Продължаваме промяната”.

Наглост! За корупция да обвинява когото и да било един бивш спортен министър, когото служебният министър дава на ГДБОП и ГДНП, а срещу него има подадени сигнали в СГП и КПКОНПИ… нека първо си изчисти името (ако може!), пък после да се пъне.

Остават неотговорени следните важни въпроси: защо се отказаха от договорите си и върнаха парите от фирмата “Софтуер Груп БГ”, получила договор за 1 800 000 лева за софтуер с НСБ и сдружение “Младежка радост”, получили договор от 500 000 лева за концерти и семинари?! Ако всичко е било точно - защо връщат авансовите суми в размер на 80% от договорените? Защо плащането към “Софтуер Груп БГ” не е минало през системата СЕБРА, наблюдавана от Министерството на финансите? Защо сдружението “Младежка радост” е създадено в последния момент от 24-годишна жена - Симона Петрова, продаваща дрехи в столичен мол, а нейната първа приятелка от Велико Търново Мирела Желязкова, кандидат-депутат от ИТН, е била назначена в рекламния отдел на спортния тотализатор?

За изпълнителни директори на НСБ и БСТ Радостин Василев беше назначил най-добрите си приятели от детските години в Плевен, плажни компаньони и верни пажове Венцислав Петков и Александър Тодоров - единият нещо помагал в кантората на Радостин Василев и баща му, а другият - завършил Лесотехническия университет.

“Може да плашат гаргите с техните сигнали!” Ти - също.

Радостин Василев: “Да чуемЕ шефката с очилата какво ще каже след мене”, за Десислава Атанасова. Аз ви казах, че е заклет женомразец.

Радостин Василев казва, че са обсъждали “в тесен кръг” вариантите за правителство. От кога пък предателят от ИТН е в “тесен кръг” с Кирил Петков, Асен Василев и Даниел Лорер, които обвиняваше в нарушение на конституцията и подиграваше вулгарно доскоро?

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети