Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Нанков: Бащата на Кирил Петков получи звучен шамар от екоминистерството

Мрежата

Нанков: Бащата на Кирил Петков получи звучен шамар от екоминистерството

Нанков: Бащата на Кирил Петков получи звучен шамар от екоминистерството - Tribune.bg

От Фейсбук профила на Николай Нанков

Бащата на Кирил Петков – Петко, получи много хубав подарък за имения си ден. Най-големият специалист по екологични теми и в частност – по Креснеското дефиле, получи звучен шамар от ресорното министерство.

Бившите подопечни и на другия „велик еколог“ – бившия вицепремиер Борислав Сандов, на практика ревизираха позицията му. Дотук с тяхната експертиза.

Поздравления за Националния съвет по биологично разнообразие към МОСВ, който е дал „зелена светлина“ на довършването на магистрала „Струма“ през Кресненското дефиле по вече избраното трасе.

Това е най-доброто решение на екоминистерството от година насам. И най-прекия път за повишаване на безопасността на движение в този коварен участък. Зелените умишлено стопираха проекта с всевъзможни средства – и инсинуации в публичното пространство, и доноси до Брюксел.

Нашият аргумент бе, че да - екологията е изключително важна, но водещ приоритет е съхраняването на човешкия живот. И с много труд и дискусии с водещи експерти и специалисти достигнахме до възможно най-доброто решение.

Все още има шанс строителството на най-тежкия участък от „Струма“ да започне бързо. А когато магистралата бъде завършена, „зелените“ едва ли ще ходят на море в Гърция по обходен маршрут в знак на протест, че няма тунел!


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати