Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Напомняне за ДСБ: Най-мощната анти-Костов пропаганда години наред вървеше в Шоуто на Слави

Мрежата

Напомняне за ДСБ: Най-мощната анти-Костов пропаганда години наред вървеше в Шоуто на Слави

Снимка:

От Фейсбук профила на Мария Ласкин

Слушам, че ДСБ заявили, че са готови на коалиция с всички, освен ГЕРБ и ДПС - тоест със Слави Трифонов, Манолова, Отровни и т. н., както изглежда и с БСП. Като най-предпочитана е партията на Трифонов.

Мислехме, че пътят към самозатриване започна с коалицията на дясно-консервативната дотогава партия на Иван Костов с модерната розово-зелена левица.

Но да оставим настрана идеологическите абсурди. Като симпатизантка и гласоподавателка на ДСБ в продължение на години, преди това на СДС, не можах да не се сетя, че най-мощната анти-ДСБ, анти-СДС, анти-Костов пропаганда години наред вървеше именно в Шоуто на Слави - тогава, когато това предаване беше най-гледаното нещо в българския ефир. Ежедневно се обясняваше на огромната част от българските избиратели - зрители на Шоуто, че СДС / ДСБ е най-лошото нещо в българската политика, Костов е самият Сатана, сипеха се подигравки, обиди и прякори за най-читавите хора от ДСБ / СДС: Екатерина Михайлова, Муравей Радев, Веселин Методиев...

Сигурно имат някаква стратегия, не знам. Но на мен повече ми прилича на "Наръчник по отблъскване на малкото останали потенциални избиратели".  


Коментари (6)

Анастас #

Щом сега заобикнаха и Мутрата Слави значи:

1. сте Мазохисти по рождение.
2. сте извратени педерунгели.
3. и двете по много.

(аналитично)
18.01.2021 10:29 / Отговор
Иванчо Не е стратегия,МУТРИТЕ плащаха яко.Той така забогатя,с плюене срещу заплащане.
18.01.2021 10:57 / Отговор
КАЖИ МИ КОИ СА ПРИЯТЕЛИТЕ ТИ, ЗА ДА ТИ КАЖА КАКЪВ СИ.................................................. ПРИЯТЕЛИТЕ НА КУКУ - СЛАВИ :
-ВАСИЛ ИЛИЕВ(ВИС1)..
-РУМЕН РАДЕВ..
-ДЕСА РАДЕВА..
-АХМЕД ДОГАН..
-М. МАНОЛОВА..
КАКЪВ Е СЛАВИ?.........
18.01.2021 14:40
Тартаковер Гнусна и доста дебела лъжа, такава може да мине само при инфантили, деца, дебилни хора ! В "Шоуто на Слави" никога не са хулили СДС, защото те самите бяха част от някогашните "революционери". Отхвърлено беше само ДСБ на Костов, като те като властници първи започнаха атака срещу Слави, водещ тогава "Хъшове" !
Следил съм "Шоуто" от началото, от студентска програма "Ку Ку". Пиша винаги факти, а лъжите оставям на тази медия и онези хора цитирани на първия ред.
18.01.2021 12:47 / Отговор
Голям Егоносец Колко си умен ,а? Всичко следиш,всичко знаеш,всичко само на теб ти го казват отгоре! Браво! Интелигентността ти е недостижима!
18.01.2021 13:28
Тъпак,но шахматист Направи си медия и си я чети!
18.01.2021 13:30

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още