Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Недялко Недялков към Сашо Симов: Не се крий зад жена си!

Мрежата

Недялко Недялков към Сашо Симов: Не се крий зад жена си!

Недялко Недялков към Сашо Симов: Не се крий зад жена си! - Tribune.bg
Снимка:

Коментарът е от Фейсбук профила на журналиста и собственик на агенция ПИК Недялко Недялков

„Жената на червения депутат Александър Симов избра протеста на майките, за да заплашва ПИК, „Труд“ и „Фактор“ с плакат. Като свалели ГЕРБ от власт, „кранчето щяло да спре“.

Тук има голям проблем, общ, и по-малък, частен.

Големият е, че активът на „Позитано“ все по-безсрамно обсебва болката на хората с увреждания и прави агитация.

Отишла на протеста на майките, за да сочи по комисарски неудобните за Корнелия Нинова медии и да се заканва какво ще им се случи...

Не плакат, а дадзибао.

По-късно във фейсбука си г-жа Юлия Ал-Хаким пояснява позицията си:

„ПИК избуяха като ешерихия коли във фекалните води на Лозенец именно в мафиотизираната атмосфера на ГЕРБ, но БСП винаги е имала различен подход към медиите.

Каквито и грехове да има, БСП никога не е закривала телевизии, не е сваляла неудобни политически предавания, не е уволнявала или заплашвала журналисти, нито се е държала с тях като с проститутки на повикване. По време на „кръволока“ Орешарски в телевизионните студия нон стоп шестваха хора, несъгласни с управлението му, та даже не можеше да се чуе алтернативен глас от тях. Така че поради голямата демократичност на БСП, поръчковите медии винаги са й били излишни, съжалявам, ако тази перспектива плаши ПИК и сие...“

Тук маските вече падат. Орешарски е целият в бяло, пример за демокрация, а една от най-четените новинарски агенции в България, в която ежедневно влизат над 700 000 души, е сравнена с „ешерихия коли от фекалните води на Лозенец“ от депутатска съпруга.

Обидата вече не е само към екипа ни, а към всички читатели.

И аз мога да бъда злъчен, добър съм в образните сравнения. Мога да кажа, да речем, че няма да позволя на една почната, но недовършена арабска пача да се гаври с труда ми и с труда на хората ми. Но няма да го кажа.

Истината е, че тук не говори Юлия Ал-Хаким Ал-Ахмед Ал-Саддам Ал-Хюсеин...или каквото там е. През нея говори мъжът й Александър Симов, който гордо тиражира статусите ѝ в своята стена.

А Александър Симов, депутат, сред най-приближените на Нинова, идеолог на партията, от години е постоянен автор в...ПИК и вестник „Ретро“. Почти ежеседмично пише гневни статии против...ГЕРБ и Бойко Борисов. Статии, които излизат без никаква редакция.

Нека госпожа Хаким попита съпруга си дали някога е бил цензуриран в ПИК, дали е пипана една дума в неговите текстове. А последният текст на Симов в ПИК е озаглавен: „ГЕРБ се тресе като желе от страх“.

Дали, г-жо Ал-Хаким, ако ГЕРБ плащаше на ПИК, в агенцията ни щяха да излизат статиите на съпруга ви, и то с подобни заглавия? Проявете здрав разум, отвъд фанатизма на Луначарски, и се замислете по темата.

От друга страна, ако е вярно, че „кранчето“ тече от ГЕРБ към ПИК, то и вашето семейство е облагодетелствано - в бюджета ви постоянно влизат парични потоци от редакцията ни под формата на хонорари. Излиза, че Борисов ви храни.

Според официалните ни счетоводни ведомости за периода септември 2015 - септември 2018 г. депутатът от левицата Симов е взел 10 440 лв. от „гербаджийската“ каса на ПИК.

Не е някаква потресаваща наличност, но пък кой ти ги дава в тия гладни времена? Ха сега, като сте толкова ербап и принципни, ги върнете на мен или на Борисов.

И последно - другарю Симов, ако имаш нещо да ми кажеш, кажи ми го с името си, не се крий зад жена си. Не пращай нея по протестите, не я карай тя да размахва плакатите и да изрича със своята уста онова, което си мислите с Корнелия Нинова.

Не е признак на особена мъжественост...“  


Коментари (2)

ТОНИ АМА ЧЕ НАГЛЕЦИ-ЮЛИЯТА Е ЯСНО ЗА КАКВО СЕ Е 'омъжила " за педе,раста Ал.Симов...
07.04.2019 08:52 / Отговор
ТОНИ АМА ЧЕ НАГЛЕЦИ-ЮЛИЯТА Е ЯСНО ЗА КАКВО СЕ Е 'омъжила " за педе,раста Ал.Симов...
07.04.2019 08:53 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още