Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Неистините на Кирил Петков, патология от психиатричен характер

Мрежата

Неистините на Кирил Петков, патология от психиатричен характер

Неистините на Кирил Петков, патология от психиатричен характер - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Калина Андролова

Прочетох коментара на Кирил Петков по повод на действията на прокуратурата и повдигнатите обвинения за щети, свързани с газовата криза.

България досега не се е сблъсквала с такъв величествен разказвач на неистини!

Съкрушително е да се наблюдава тази полит-интелектуална катастрофа. Не може в живота да се конструираш в такава огромна степен върху неистини и измислици. Лошото е, че при Кирил Петков това е патология от психиатричен характер. Аз мисля дори, че той не разбира, че тиражира неистини.

Той плува в неистинността съвсем удобно, изкривявайки реалността според своите деформирани форми, нужди, движения. Той живее в измислен свят, който сам си съчинява, реди си илюзии, влива си жизненонеобходим за него високосамочувствен наркотик и е под пълната зависмост и контрол от страна на баща си. Това е сериозна диагноза.

Абсолютната самоубеденост, че той е способен да управлява държавата и че нито един от фактическите му и доказани провали не е провал, според него, а е виртуозна победа, е някаква налудност.

Но по-лошото от измисления свят на Киро са намеренията, схемите и идеите за големи сделки, на много едро, от вселенски характер, които бяха планирани са извличане на средства чрез промяна на енергийната архитектура. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати