Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Неприлични снимки, които известни хора споделиха сами

Мрежата

Неприлични снимки, които известни хора споделиха сами

Сватбата на Мария Захарова
Снимка:

Сватбата на Мария Захарова

Малко са хората, които през целия си живот са знаели докъде може да стигне кариерата им. Затова и зад гърба на много знаменитости се крият мръсни тайни, неприлични видеа и разголени фотосесии. Младият Арнолд Шварценегер например едва ли е предполагал, че ще дойде ден, в който ще бъде губернатор на Калифорния, съгласявайки се да позира без дрехи за гей списание.

С порно филми тръгват кариерите на знаменитости от ранга на Силвестър Сталоун, Джеки Чан, Камерън Диас.

Хардкор видеа, художествена еротика или просто снимки с неприлично и неподходящо облекло – не са малко и онези известни хора, които решават да ограничат щетите като разпространят сами кадрите, които може да им тежат някой ден.

Разголената булка Мария Захарова

Настоящ руски дипломат от най-висок ранг и говорител на Министерството на външните работи на Руската федерация, Мария Захарова много млада тръгва по пътя на дипломатическата кариера. 28-годишна тя работи в руската мисия в Ню Йорк, където сключва брак с любимия си Андрей Макаров.

Е, сватбените снимки не демонстрират стил и класа, а роклята на Мария не е подходяща нито за повода, нито за фигурата ѝ.

Години по-късно обаче тя философски ще ги публикува и ще напише: „Преди години в Ню Йорк. Сега тежа по-малко, знам повече, но най-важното е, че съм научена да обичам“.  

Сватбата на Мария ЗахароваСватбата на Мария Захарова

Сватбата на Мария ЗахароваСватбата на Мария Захарова

Сватбата на Мария ЗахароваСватбата на Мария Захарова

Сватбата на Мария ЗахароваСватбата на Мария Захарова

Младият Волен Сидеров

В началото на 90-те години българският политик Волен Сидеров се изявява главно в полето на журналистиката, но е познат и като част от СДС. Негова гола фотосесия пред женско списание през 1993 г. предизвиква широк обществен отзвук. Повече от 25 години по-късно, снимките продължават да бъдат част от образа на Сидеров, често биват припомняни и дори ползвани като компромат. Въпреки това самият политик реално никога не се е опитвал да ги крие.

ОТ АРХИВА: Как БТВ пусна стари голи снимки на Сидеров?

Късата пола на Веселина Томова

Спорната журналистка Веселина Томова също сподели стари свои снимки със спорно съдържание. Изглежда тя самата не беше засрамена от кадрите, които обаче озадачиха приятелите ѝ във Фейсбук.

Бела Торн – ако нямаш нищо за криене, няма как да те изнудват

Съвсем наскоро пък тийн идола Бела Торн сама публикува свои разголени фотоси, след като бяха откраднати от хакер, опитващ да я изнудва. Звездата на „Дисни“ изрази надежда, че хакерът си е „научил урока“ и вече ще използва уменията си по по-смислен начин.  

Бела Торн финтира хакер – сама си публикува разголените снимки, с които я изнудвал


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още