Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Нидал Алгафари: Едно момче пропиля възможността да получи отговори, устрои циркова програма

Мрежата

Нидал Алгафари: Едно момче пропиля възможността да получи отговори, устрои циркова програма

Нидал Алгафари: Едно момче пропиля възможността да получи отговори, устрои циркова програма - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Нидал Алгафари

Приятели,

едно момче от една младежка организация, присъствало на изслушването на главния прокурор, пропиля възможността да пита и да получи отговори. За него бе по-важно да устрои циркова програма и да попадне за малко във фокуса на камерите.

Представилият се за журналист момък можеше да зададе въпроси, чиито отговори със сигурност са сложни и трудни и можеше да препоти главния прокурор, но не това е целта. Никой не иска ясни отговори от прокурора, прокуратурата, съдебната система, защото целта не е да получат отговори, а да извадят от нафталина организацията, чийто лидер постави условията, при които бе избран главният прокурор.

Същата тази организация, която бе един от стълбовете на управлението на ГЕРБ, същата, която твърдеше по време на предизборната си кампания, че те ще са тези, които няма да допуснат Борисов на власт и го подпираха, заради постовете, които той им предостави. Как да му вярвам на този момък?

Журналист, който предварително се е запасил с отпечатани с лика на премиера евра, дали е искал наистина да пита и да получи отговори или е търсил начин да влезе в обективите? Дали наистина са го интересували отговорите на въпросите?

Представям си как сега този момък и лидера им си хихикат доволно и се тупат един друг по раменете, че са извършили нещо велико. Нещо главозамайващо.

С подобни действия не се постига напредък, а ставаме още по-смешни в очите на всички ни!


Коментари (3)

Джедай Тотю Ами не, не ние „ставаме още по-смешни в очите на всички ни“, а тези, които се мислят за страшни умници и големи убавци! Този път, след изборите, ще седят край шадравана, а не под опашката на коня, с увиснали до пъпа челюсти и пак другите ще им бъдат виновни, че те са такива смотани, тъпи избушеняци! Ама народът не случайно казва „На каквото си постелеш, на това ще легнеш“! На печелившите – честито! Пак заповядайте!
15.10.2020 12:51 / Отговор
кесо Червеното лайнометче наистина не е отишло да търси отговори. То просто зарабатва "горчивите" сребърници дето Черепа, Мустака, Маджо щедро раздават на подобни гаменчета.
15.10.2020 13:48 / Отговор
Донна Наистина голям цирк се получи! Най-общо казано това е млад човек с объркани мисли и реакции. Явно такива хора използват Бабекян и сие иначе как щяха да оглавят протестите!
16.10.2020 10:06 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема