Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Нидал Алгафари за речта на Радев: Бог ми е дал силна психика, иначе трябваше да си туря въжето

Мрежата

Нидал Алгафари за речта на Радев: Бог ми е дал силна психика, иначе трябваше да си туря въжето

Снимка:

*Коментарът е от Фейсбук профила на Нидал Алгафари

„Приятели,

снощи след като прехвърлях новогодишните програми на телевизиите ни, защото тазгодишните не блеснаха с нещо особено, минути преди настъпването на Новата година чух президента. Добре, че Бог ми дал силна психика, че не пожелах да си туря въжето. Не знам кой мъдрец му пише словата, надявам се все пак да не е сам той - президентът, инак потресът ще е стократен.

На нова година, когато човечеството празнува, когато слабите и ощетените имат нужда от добра дума, когато искат макар и за миг да забравят тегобите им да излезе по всички телевизии толкова черногледо слово е поредното недоглеждане на съветниците му. Някак ми прозвуча, като да бъркаш в мъката човешка, както го правят злобните мъничета и то в единствените минути в които човеците се опитват да забравят всичко което ще им се стовари след часове.

Не съм очаквал, че може президентът да хленчи по този начин. Избраният от много повярвали в него можеше да бъде оптимист. Да вдъхне сила на слабите и на немощните. Ако съветниците му не знаят, а вероятно не знаят и не познават, как трябва да се държи президент, то моля ви от сърце ви моля, прочетете поне словата на други в подобна ситуация инак проваляте и малката светлина в мрака.“  


Коментари (3)

Някоя Хората нямат нужда от добри думи. Вече почти 30 години се наслушахме на добри думи,които нищо добро не са донесли на народа. Е...за Вас може и да е добре,но за народа не е.
01.01.2019 20:01 / Отговор
ПОЖАРНИКАРА "БУДА" МРЪСНО АРАБСКО ПРАСЕ.... МАРШ В ПУСТИНЯТА...
Румен Радев ГО КАЗА В ПРАВ ТЕКСТ ЗА 80 -те % ДЕБИЛИ, ЗА ДА ГО РАЗБЕРАТ : "Не съм избран, за да пригласям на правителството! Демокрацията е застрашена от чувството за несправедливост, изборните правила, отчайващото състояние на медиите и корупцията. Отчайващо ниско доверие има и към Народното събрание."
06.01.2019 09:49 / Отговор
МИЛИЦИОНЕР ФИЗКУЛТУРНИК ЦвЦв Работил е като агент на Шесто управление на Държавна сигурност с псевдоним „Наско“.
06.01.2019 10:59 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още