Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Нинова бълнува реванш, от жегата е

Мрежата

Нинова бълнува реванш, от жегата е

Нинова бълнува реванш, от жегата е - Tribune.bg
Снимка:

Корнелия Нинова се разграничи от тримата минстри на БСП, които участват в служебния кабинет на Румен Радев. Освен това соцлидерката се възмути, че президентът се бърка в партийните дела, на което нямал никакво право. Вече откритата война между „Позитано“ 20 и „Дондуков“ 2 стана повод за коментари и в социалните мрежи:

Иван Сотиров

Партийните ръководства, които ни натресоха кремълския лобист Радев, трябва да поемат отговорността си за това, а не сега да се правят на негови жертви!

Евгени Петров

Положението е „Дондуков“ 2 срещу „Позитано“ 20 и обратното.

Владимир Танев

Корни бълнува реванш, от жегата е

Всичко това е толкова нелепо, че с отвращение пиша този пост. Според един онлайн тълковен речник, реваншизъм е  политика, която се стреми към нова борба, битка, война след претърпяно поражение. Тя, Корни, ги знае тия работи. 7 месеца ни лъга, че не пращаме оръжие за Украйна, а сега се оказа, че с нейн параф са заминали 4200 тона пушкала за зеленодрешковеца. Само не ми казвайте, че в тия далавери няма комисионни. Да се върнем на думата.

Какво претърпяно поражение е допуснал Гълъб Донев, че захваща война срещу столетницата. И дали срещу БСП, или срещу самата Нинова. Ми че България отдавна не е имало такова червено служебно правителство.

Трима министри, говорител, седем-осем зам. министри, около дузина нови областни управители. Какъв реванш бе, мадам Корни. Вместо да целуваш ръка на Радев, че ти е назначил съпартийци, пищиш като девица на селско хоро. Ама президента целял да смени ръководството на столетницата?

Какво пък, това е и желанието на огромната червена маса. Тъй че по-полека с военните термини на Позитано 20. И не стойте дълго на слънце...


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати