Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Нинова се возела в трамвай. Звучи като виц, нали?

Мрежата

Нинова се возела в трамвай. Звучи като виц, нали?

Снимка:

bgreporter.info

Нинова се возела в трамвай. Звучи като виц, нали? Откраднали и документите и случайно, някой я снимал на опашка за документи и пратил снимката в медиите. Потърсени от медии, за коментар – пресцентъра на БСП не отрекли за инцидента, ноо …отказали коментар.

За кой инцидент са потвърдили от червения пресцентър: Че са откраднали документи на Нинова? Че тя се е возела в трамвай? Ако е за документите…

От къде тогава се разбра версията, че е станало в трамвай?

Не е виц, но звучи, като виц и то, за некадърен ПР.

Опитахме се да получим има ли информация в МВР, за подадено заявление за загубени документи от нейна страна, но от там отказаха да ни предоставят.

Естествено, това е лична информация, на това разчитат от червената централа, в която нескопосано представят с уж случайни снимки ту „Нинова – доброволец“, а днес „Нинова се вози в трамвай, защото е „човек от народа“ и я обраха“.

Вероятно може утре да се появи неочаквано и снимка „Нинова се вози в трамвай“ – случайно заснета и разпозната от някой „японски турист“, само и само соц. лидерката да е в медиите.     


Коментари (8)

кесо Явно и пиарите на кака ви Курни като самата нея отдавна не са се возили в трамвай защото сега заради мерките срещу вируса хората в градския транспорт се държат на разстояние едни от други. Повечето превозни средства ясно се вижда, че са полупразни и трябва да си пълен олигофрен за да успеят да те ограбят в такава обстановка.
15.12.2020 19:10 / Отговор
Киро Бизона Не е възможно превтасалата крушовишка пача да се е возила на трамвай, защото в трамвая не пускат едър рогат добитък! Това първо и второ: пред СГС тия номера хич не вървят – СГС на два пъти отказа да регистрира новото ръководство на партията! На какво се надява дъртата брантия, никой не знае! С возене в трамвая не се печели срещу СГС, нито на избори, ама отде толкоз акъл в една крушовишка селянка?
15.12.2020 19:49
Козела Нинова:...... Крадеца вика:Дръжте крадеца!
КРАДЛА Е!.....
15.12.2020 19:31 / Отговор
Иво АМА ТО ВИЦА Е. ТАКА.
ТРЪГНАЛА КУРНИ С ДВОЙКАТА. ДО ОРЛАНДОВЦИ, ДО ГРОБА НА МАСТЕРА.
БОГ ДА ГО ПРОСТИ.
15.12.2020 19:45 / Отговор
Психиатър В едно Стрина Нина е достигнала съвършенство ...в умението да демонстрира силна "вяра"и непоколебимост ,в лъжите които непрекъснато изрежда! И с характерните си тикове отхвърля всякакъв опит да и се противоречи! Нейните съпартийци се научиха да се съобразяват с тези състояния!Мисля че отдавна нейните проблеми са в сферата на психиатрията, а не в нормалната логика!
15.12.2020 21:12 / Отговор
Лено ГЛУПОСТИ ЗА ЧЕТВЪРТИ КИЛОМЕТЪР/ ПСИХИАТРИЯТА / НЯМА ТРАМВАЙ.
16.12.2020 08:49 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още