Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Бивш пиар на БСП осветли схемата на Нинова: „Разпозната“ е като санитарка от хора с Фейсбук на няколко дни

Мрежата

Бивш пиар на БСП осветли схемата на Нинова: „Разпозната“ е като санитарка от хора с Фейсбук на няколко дни

Снимка:

Очевидно създадени за целта профили разпространили „случайните“ снимки

От Фейсбук профила на Валентин Иванов-Кардамски, бивш пиар на БСП и известен художник

Сутринта се сблъсках с новината „Вижте Корнелия Нинова като санитарка в ковид-отделение: Няма срамна работа!“ в „Епицентър“. Сайтът пише, че Марина Пейчева била публикувала снимки на председателката на БСП как дезинфекцира болнични коридори.

Корнелия, ако авторът на новината си беше направил труда да провери профила на потребителката, щеше да види, че е създаден преди три дни, а въпросната Пейчева живее в Лондон. Уверявам те, че ако наистина си снимана случайно (а не планирано), то вероятността снимките ти да бъдат изпратени най-напред на живеещо в Лондон момиче с открит току-що профил, а тя да ги публикува точно пък във ФБ групата „АЗ ПОДКРЕПЯМ КОРНЕЛИЯ НИНОВА“ е пренебрежимо малка.

В информационните сайтове циркулират същите снимки, но пуснати от друг профил създаден преди седмица, този на Димана Колева. Общото между двата, освен че са създадени преди броени дни е, че са публикували доста вулгарни критики срещу президента Румен Радев.

Корнелия, не е красиво с мрежа от убедително фалшиви профили да бъдат настройвани хората с леви политически убеждения срещу държавния глава. Имай доблестта да кажеш критиките си лично в собствената  си страница. С фотосите не си правиш добър PR, уверявам те!

Още не мога да изтрия от паметта си снимката ти на гроба на Стефан Данаилов, която публикува във ФБ, и която предизвика вълна от възмущение. Ще съм деликатен - не напомняш с поведение на любимата ти Маргарет Тачър и това е. За политическите ти убеждения е друга тема.

Корнелия, направи си труда лично да попиташ случайни хора да си спомнят за случила се политика на БСП през последните месеци /че и години/. Но не да ти разказват за постоянните ти упреци и заклинания към Борисов, ГЕРБ, и правителството, а за реално и надграждащо политическо действие и за истински леви политики.

Обществото няма нужда от снимките ти като санитарка. Няма нужда и от вопли, стенания, ругатни, клетви и вричания. Тези неща са прийом на едни други жени. Обществото има нужда от държавници, които с политика и действия да правят живота по-добър. Другото е пантомима в кратко действие.

Ще ти дам един жокер, първата стъпка на държавниците е да изчистят от обкръжението си лицемерите, лакеите, деградиралите, посредствените, неуките и нечистоплътните. Паралелно с това се заобикалят с експерти и специалисти в различни области, за да са информирани и подготвени за реална политика. Не обратно! Те протягат ръка към хората, а не ги демонизират.

Чувам, че на Позитано акустиката вече била великолепна. Заради опразните стаи и коридори. В това успя!

Що не направиш там една филхармония, а?  


Коментари (9)

Няма срамна работа! (Стига да е ръководна и добра платена.) Затова след като подадох оставка си я дръпнах назад – все още не съм умряла, я!
Добре запомнете: Краварката е в левия ъгъл! (И дебне да гепне.)
03.12.2020 15:52 / Отговор
Вече да се чете: Санитарката е в левия ъгъл! (И дебне да гепне.)
03.12.2020 15:54
Борисов е политик,въпреки всичко! Като какво точно ще прави тя и онова недоразумение с първата,която му е втора,ако и като(а това е неизбежно,рано или късно) Борисов се оттегли от политиката?НИЩО!Пресечена нула ,геврек и т.н.Те са политици единствено и само поради Борисов или по-точно,омразата си към него!Ракетата -носител е почти без гориво!Санитарка и рибар на село може да е всеки,но не и политик!Политически трупове у лЕво!
03.12.2020 16:45 / Отговор
Cow Аз пък искам ежедневни снимки на най-скъпо платената доброволка!От болницат с костюм,по време на работа,а не само PR димки за ден или два!
03.12.2020 16:47 / Отговор
Хе, хе! Прави впечатление, че Нинова чисти в помещение (коридор) с празни болнични легла и никой не й се пречка...!
03.12.2020 18:50
Z С тези плитки номера обиждат интелигентността на хората. Ако ще манипулирате гласоподавателя, напънете мозъците и измислете нещо по смислено от няколкодневни профили във Фейсбук. Поредното ос...ране на другарката.
03.12.2020 18:00 / Отговор
Няма празно... От Lupa.bg:
"Докато доброволства с кофата и парцала в Университетската болница "Св. Анна" в София, шефката на БСП Корнелия Нинова е започнала да раздава и партийни постове. Оказва се, че Нинова далеч не е избрала случайно именно това лечебно заведение, защото там връзките със Столетницата били дълбоки и дългогодишни...
Нинова е разговаряла надълго и нашироко с шефа на Окръжна болница д-р Славчо Близнаков.
Нинова е предложила на д-р Близнаков да оглави листата за предстоящите парламентарни избори за Хасково и дори щедро е оформила перспектива пред него при спечелването им той да стане здравен министър.
В Окръжна Нинова срещнала още една подходяща фигура, която да представлява БСП на изборите - д-р Николай Добрев, който бе шеф на закрития Фонд за лечение на деца в чужбина..."
03.12.2020 18:57 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още