Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Номинирането на Тагарев за министър е предизвикало психически травми на Радев и Митко Есемеса

Мрежата

Номинирането на Тагарев за министър е предизвикало психически травми на Радев и Митко Есемеса

Номинирането на Тагарев за министър е предизвикало психически травми на Радев и Митко Есемеса - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Стефан Ташев

Готвите ли се за „фронта“? Аз си търся „мешка“, манерка, кубинки..Питам, защото от вчера по повод номинирането на Тодор Тагарев за министър на отбраната опорките ни заляха с космически размери. Че този „Ястреб“ ще ни вкара във война, ще ни пратят на фронта в Украйна, защото украинците "свършили", а Москва ще ни обстрелва с ракети, минимум.

Такива предупреждения получих на телефона си от приятели. Всички си приличаха по същите опорки. Та, стягаме се за "фронта".

Номинирането на Тагарев за министър на отбраната вече е предизвикало стомашни киселини и психически травми в двама души-Румен Радев и подгъзника му Митко Есемеса. Омразата на тези двамата към него е по-силна от тази срещу Бойко Борисов. Те го уволниха от Института по отбрана, защото се противопостави на далаверите с грипените.

Новото правителство ще се сблъска със сериозен отпор, да не кажа тежка битка от кадрите на дуета Радев-Митко и от самото президентство. Там ще е истинската война. Кръв и компромати  ще се леят. Те вече започнаха....


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати