Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Новината от вчерашния ден всъщност е, че в парламента има квалифицирано мнозинство за импийчмънт

Мрежата

Новината от вчерашния ден всъщност е, че в парламента има квалифицирано мнозинство за импийчмънт

Снимка:

От Фейсбук профила на Михаил Кръстев от Института за дясна политика

Понеже свръхинформацията обикновено означава никаква информация, новината от вчерашния ден всъщност е, че в парламента има квалифицирано мнозинство (ГЕРБ, ОП, Воля, ДПС, а най-вероятно и независимите). Но не за нова конституция, а за искането на оставката на президента Румен Радев, каквото и да означава това.

Също както новината от деня преди това е, че същият този президент обяви, че има написан и готов проект за нова конституция, но отказа и отказва да каже и дума за това какво е записано в нея.

Разбира се, тези събития нямат нужда от анализ, камо ли журналистически и обществен интерес, направо бледнеят на фона на това дали катуна на Орлов мост ще бъде възстановен, както и кой ще заеме най-изгодната жертвена позиция след сблъсъците вчера...  


Коментари (31)

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА/ИМПИЙЧМЪНТ НА ПСИХО-РУМЕН РАДЕВ! ТОЙ Е ОПАСЕН НЕ САМО ЗА СЕБЕ СИ, А И ЗА
1.БЪЛГАРИЯ
2.ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ
3.НАТО
ИНФОРМИРАНИТЕ ЛИЦА ДА СИ ВЛЯЗАТ ВЪВ ВМЕНЕНИТЕ ИМ ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА ЗАДЪЛЖЕНИЯ!!!
03.09.2020 15:31 / Отговор
Ами да я подпукват тази пропутинска продажна подлога за импийчмънт и оттам съд не в България щото той е корумпиран пълен с гнили ябълки на пантофската и мавърска мафия а в Хага на международния трибунал,тогава ще е сигурно че ще лежи доживот!
03.09.2020 15:35 / Отговор
БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ИЗВАДЕНА ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НАТО!! ПРИЧИНАТА:ИЗНАСЯНЕ НА СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ РУМЕН РАДЕВ В ПОЛЗА НА РУСИЯ(ВРАЖЕСКА ЗА НАТО, РЕСП. ЗА БЪЛГАРИЯ) СТРАНА!
ЗАТУЙ :НЕЗАБАВНО ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПРЕДАТЕЛЯ РУМЕН РАДЕВ
03.09.2020 15:51
кесо Точно това и трябва да бъде направено. За да може България да покаже и на своите граждани, и на света, че има останала някаква държавност в нея и не може всеки негодник да прави каквото си иска с нея.
03.09.2020 15:40 / Отговор
Гневна Формално има квалифицирано мнозинство за импийчмънт. Но представяте ли си какво ще поискат от ДПС , за да дадат гласовете си - майка си и баща си.Затова се съмнявам , че има действително мнозинство.
03.09.2020 15:42 / Отговор
Тартаковер Само в този помиярник могат да виреят всякакви екскременти, като бълнуванията на този льохман. Тук минават, тук евтините хора вярват, насъскват се, очите им се уголемяват, душата им се изпълва с надежда от отровната пяна. А всъщност, въобще не си помислят(ако разбира се имат нещо над раменете се, което да произвежда мисъл), че дори най-малка възможност да имаха ГЕРБ, слугуващия им Гешев и останалите политически бандити да ударят "врага", те нямаше да се поколебаят за секунда ! Очевидно, че това съвсем не е така, както пророкува този льохман.
Но нали написах, пак ще го повторя. Тук се разчита на ниския интелект и силната възможност за надъхване на тукашния читател. Въпреки, че някои от нас, се жертват доброволно с цел да го повишат. Май е "Кауза пердута".
03.09.2020 15:54 / Отговор
Вие досега нито веднъж не отговорихте защо се "цапате" в този "помиярник"?! Може би добре заработвате да лижете имиджа на Президента или пък просто съвестно изпълнявате партийното си поръчение?! Само моля ви, не ни излизайте с номера, че се "жертвате", за да ни просвещавате просто ей така - от добро сърце. Може да сме тъпи, но не чак толкова, колкото на вас ви се иска...
03.09.2020 16:12
Цяла Европа вече е информирана за метежа срещу Европа, снощи Водач на който, макар и от дивана, беше Румен Радев
03.09.2020 17:48
Гневна Що щеш в този " помиярник" , друже. Искаш да громиш всички с чука ли? Път проправяш на озверели за власт. Но това става с избори в демократичните държави.Достатъчно грамотен си , за да го знаеш.
03.09.2020 18:33
Z Уважаеми, Тартаковер . И аз съм от тези дето ги описвате така: "евтините хора вярват, насъскват се, очите им се уголемяват, душата им се изпълва с надежда от отровната пяна". Насъсках се, уголемих си очите, изпълних душата си с надежда, само с отровната пяна не ми се получи, но обещавам да продължа да опитвам. :)
Сега сериозно. Много злоба у вас, бе! Плашещо е. Не ви е по силите да приемете мнение, различно от вашето. Сигурно още неща не са ви по силите, но опитайте нещо важно - махнете се от този сайт, напуснете ни с погнуса, не се жертвайте повече за нас, ние едва ли заслужаваме жертвата ви. Вървете в някой руски сайт, там ще ви оценят. Ние тук в "помиярника" - няма. Ние сме българи.
03.09.2020 21:05
Тартаргавър Абе лигльо, бегом марш в тинята на челябинските блата бе, прокиснал болшевик! Запази места за клепоухото червено говедо Мунчо Десин и съветниците му.
04.09.2020 01:08
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още