Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Няма вече борба за свобода, за оставки, борим се за край на хомофобията

Мрежата

Няма вече борба за свобода, за оставки, борим се за край на хомофобията

От Фейсбук страницата на „Новините“

2-3 дни, след като розовият Радан Кънев в съдружие с Елена Йончева пробута резолюцията срещу България, вече е ясно каква е била истинската ѝ цел.

Тези на площада не се борят за законност, а за тотална безнравствена либерализация на страната. Отпадане на ценности като: семейство, родина, майка, баща!

Прави ли ви впечатление, че пиарът на протеста – Ивет Добромирова (такава е и на Васил Божков), лидерът на Триото – Николай Хаджигенов и още дузина паважни герои от „Демократична България“ смениха профилните си снимки във Фейсбук?

Няма вече борба за свобода, за оставки, борим се за край на хомофобията. Подкрепяме третия пол…

Ще им дадем ли България?          

               

                                  


Коментари (6)

Точно така още повече тяхната хомофобия по време на протестите и въстанията им се видя и документира,безскруполни наглеци Това са тези които искат да управляват освен че се надценяват те ни и подцсняват.
14.10.2020 16:53 / Отговор
Furlata Май сме доста несправедливи, хулейки се като българи, че сме били тежки провинциалисти, неуки, прости, нагаждачи! Че има истина, има, но уникалната ни мнителност и подозрителност този път добре сработи и виждате колко хора има на протеста! Почти не познавам такъв, който да го подкрепя, но всички казват, че нещо не е наред, че има втори план и някой си плете кошницата уж от името на народа!
Резолюцията на "мама Кучка" и "гъз, ти си наш'то знаме" показа за какво беше цялата вандалщина! Сега наред е така експлоатираният "народ", който да им покаже "кон боб яде ли"!!
14.10.2020 18:16 / Отговор
Мдам Много точно казано!
15.10.2020 10:33
Stefan Много удачна снимка на Хаджигенча!

Още като сториха напън да затворят кръстовищата, се изнервих и надникнах да ги видя кои са така загрижени за всеобщото благо. И веднага ми станаха ясни. На 2 магарета не могат да разделят сеното, но спасяват цял един свят.

Хаджигенча е ясен с отдадеността си на каузата на лгбт. Сетне попаднах на снимки на Любомир Аламанов, сякаш от портфолиото му на жиголо на застаряващи педерасти от испанското крайбрежие или френското медитеране.
https://spisanie.manager.bg/broi-160/menidzhmant/tomislav-tsolov-i-lyubomir-alamanov-nay-hubavoto-v-nashata-profesiya-e-che-vsek

И разбрах къде ги стяга чепикът. Мразят Църквата в червата си. Тоест, ще копнеят всичко, което Църквата отрича: педерастия, лгбт, хаос и проч. Имат се модерни, но са стари колкото света, откогато са и богоборците ...
16.10.2020 12:19 / Отговор
хаджиева По -стари от богоборците са богомолците!Нещо да кажеш за науката?Къде ще я подредиш с великите си изявления на квартален коментатор от кварталното кафене/кръчма?И тя ли е немодерна, старомодна?
18.10.2020 22:03 / Отговор
Бай Генчо И сега разбрахте ли , борбата е за ВЛАСТ НА ПЕДЕРАСИТЕ ! ПЕРВЕРЗНИЦИТЕ , ТРИМАТА ГЛУПАЦИ, Маджовото - бойкикиев, копейкин и баш педераса - Фигуранта на мафията размятал по педераски юмрук , ОБЕДИНИ тази сган от отрепки , ИЗПОЛЗВАЙКИ БОЛНИТЕ им МОЗЪЦИ и ОСРАХА където клекнаха , картинката е от ясна по-ясна !!! Самият Фигурант по този начин си мисли, че ще се спаси от Правосъдието, за държавна измяна и стотици още ПРЕСТЪПЛЕНИЯ , използвайки педерасите за лични цели , ха, ха.. бах ти ПЕРВЕРЗНИЦИТЕ !!!
Те искат властта ЗА ДА КРАДАТ до насита и ДА ВОДЯТ педераски ЖИВОТ НА РАЗГУЛА , времето на Нерон в български вариант , за благо на род и Родина АМА ИЗОБЩО НЕ ИМ ДРЕМЕ !!!
ОТ НАС ЗАВИСИ НА ИЗБОРИТЕ ЗА КАКВО и за кого да гласуваме и какво бъдеще за децата си искаме , нали така ? МИСЛИ НАРОДЕее...
18.10.2020 22:35 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още