Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ОТ АРХИВА: Деси Радева показва пищно деколте с рокли за 27 минимални пенсии

Мрежата

ОТ АРХИВА: Деси Радева показва пищно деколте с рокли за 27 минимални пенсии

Снимка:

Президентшата накупила рокли, обувки и палта за хиляди левове

За първото посещение на президента Румен Радев в Америка съпругата му Десислава напълнила куфарите си с маркови дрехи на стойност близо 5 хиляди лева, пише „Ретро“. Проста справка с цените на бутика, от който първата дама традиционно се облича, показва, че за визитата си зад Океана Радева е пръснала повече от 27 минимални пенсии само за част от облеклото си.

Още при първата официална спирка на семейство Радеви в Ню Йорк, където двамата бяха поканени на прием от Доналд и Мелания Тръмп, Деси се появи с рокля за 920 лева на изтънчената марка „Макс Мара“. Тоалетът обаче беше избран крайно неподходящ за събитието, тъй като дори дизайнерите на марката са го причислили към спортната си линия, препоръчана от тях за ежедневието.

На фона на изисканата коктейлна рокля на американската първа дама, нашенката беше сравнена от коментаторите в мрежата с „лелка, отиваща на Женския пазар“. В следващите няколко дни, през които Радеви останаха в Ню Йорк, Десислава разходи още три рокли на обща стойност около 3 бона. Две от визиите ѝ отново бяха на марката „Марк Мара“, а третата - на италианската модна къща „Иблус“.

С тоалет, решен в цвят пепел от рози и струващ 920 лева, Радева държа реч пред българските емигранти в Ню Йорк. На срещата си с ръководителите на българските неделни училища на територията на САЩ Радева отново се появи с тоалет на гореспоменатия бранд, като роклята за 890 лева с дължина под коляното беше съчетала с обикновено черно сако и обувки на съвсем ниска платформа. Най-шокирани сънародниците ни в Ню Йорк останаха от третата визия на президентшата, която би подхождала повече на атмосферата в нощен бар, отколкото на събитие с официален характер. Натруфената с панделка, дантела и плисета рокля е италианско производство и струва 640 лева. Тъй като моделът е без ръкав, Десислава го беше съчетала с мрежесто поло боди, уж за да прикрие твърде разтвореното деколте, което обаче не можеше да скрие разголения ѝ пищен бюст.

Последният марков тоалет, който първата дама разходи в Чикаго, пак е дело на същата марка и официалната му цена за нашия пазар е 920 лева. С него Радева се появи пред създателите на българския културен клуб „Магура“, който се занимава с презентирането на нашата история и цивилизация зад граница. Към тоалета с анималистичен принт Деси бе добавила и голямо колие с висулка кръст, което модните критици отбелязват като неподходящо решение, а у нас същото се е превърнало в любим отличителен акцент на фолкпевиците. Според стилистката на Радева – бизнес дамата Илиана Алипиева, която е собственичка и на бутика, от който първата дама пазарува, някои от одеждите ѝ за пътуването до САЩ са взети с намаление. Въпреки това към сумата от близо 5 хиляди лева държавни пари, профукани за обновяването гардероба на Ген. Деси, не са включени разходите ѝ за връхни дрехи, обувки и бижута, като за последните е известно, че се изработват само по поръчка.

Източник: ПИК  

 

 


Коментари (6)

жанс е и все пак първата ни дама да облече рокля от китайския ли магазин .много злоба ей спрете се
09.06.2019 17:52 / Отговор
ИСТИНАТА Нашата "първа дама" се опитва да съперничи на МЕЛАНИЯ ТРЪМБ. Звучи като виц. Няма място за сравнения. МЕЛАНИЯ ТРЪМБ е интелигентна, с несравнима външност и горда осанка, а съпругът и е милионер от преди да бъде избран за президент и е в състояние да се поддържа със собствени средства. В това се крие нейният успех
Докато нашата "първа дама" не притежава нито едно качество, но горката усилено се опитва да копира. Нито тя Мелания, нито Радев е милионер. Да не говорим за думата морал, заменена с "алчност, злоба и наглост". Идвамата усилено разхищават държавни средства, тръгнали по този път от ВВС. 1. Няма да е лошо да застават по-свободно, не да вдигат глави като щрауси. 2. В речите, думи те да не вървят преди мисълта. Това не е злоба. Просто се срамувам от тези ниско интелигентни личности, излагащи държавата си за която президента говори като за чужда. Друго си е за него Русия. Това е установено и от европейските лидери, които са го изолирали.
09.06.2019 19:21 / Отговор
Svelini Продължавайте, все така. Горе главата, нищо че е празна. От тирадата тук, само това се разбира!
09.06.2019 20:30
си си До ИСТИНАТА. Абе човек вместо да защитаваш наще хора българите-ти си тръгнал да ги унижаваш.Откъде знаеш че не е интелигентна нашата първа дама дане би да си живял с нея.И тя с какво искаш да се облече с анцунг от 5 лева ли?ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИТЕ ЧА СА ТАКИВА ПРЕДАТЕЛИ.ТОЙ ЗАТОВА ВАСИЛ ЛЕВСКИ СИ ОТИДЕ -ПАК ОТ ТАКИВА ПРЕДАТЕЛИ.
10.06.2019 10:13 / Отговор
Pablo Деса мерцедеса :)
10.06.2019 10:36 / Отговор
Додо Ей то бива завист бива ама минавате всякаква граница.
10.06.2019 16:48 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още