Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Пътните подвизи на Радева продължават!

Мрежата

Пътните подвизи на Радева продължават!

Пътните подвизи на Радева продължават! - Tribune.bg

Бодигардката ѝ излиза от колата и спира движението в центъра на София

Продължават пътните подвизи на мерцедеса на Десислава Радева и нейната охрана, алармира читател на ПИК.

„Днес около 11 часа шофирах в посока Софийски университет по „Левски“. Идвах от Спортната палата. Спря ме задръстването на светофара - в момента трафикът е кошмарен, тъй като жълтите павета са затворени пред Народното събрание заради визитата на Медведев. Докато чаках на кръстовището, от „Аксаков“, която е еднопосочна, на заден ход излезе черен мерцедес на НСО. От предната седалка изскочи висока, тъмнокоса дама със слънчеви очила и официален сив костюм. Дамата излезе насред улицата и с ръце спря движението в посока към Спортната палата, за да може мерцедесът да излезе и да се пристрои в потока коли.

Наистина, беше много странно, тъй като дамата не разпери полицейска палка - просто протегна ръце и спря движението. После се качи обратно и колата пое. Спътничката ми разпозна в жената бодигардката на Десислава Радева - Елисавета Толева. Не успяхме да видим дали самата Радева се вози на задната седалка, тъй като стъклата бяха затъмнени.

Въпросът тук е, че се нарушават правилата за движение - излиза се на заден ход от еднопосочна улица, а после се спира цялото движение от лице, което няма правомощия“, разказва читателят, чието име се пази в редакцията.

Читателят съжалява, че е реагирал бавно и не е успял да заснеме с телефона си конфузната ситуацията.

Припомняме, че мерцедесът на Десислава Радева веднъж вече влезе в насрещното на „Фритьоф Нансен“, за да може първата дама да си пазарува рокли от бутика на любимата си дизайнерка Невена. Тогава бодигардката Елисавета Толева влезе в разпра с катаджия, което бе документирано с видеоклип от случаен минувач.

Същата Елисавета Толева бе обвинена от кмета на Стамболийски Георги Мараджиев, че се е държала непочтително със семейството му в Слънчев бряг миналото лято. Мараджиев поиска от шефа на НСО Толева да бъде уволнена.


Коментари (5)

Велин Десислава ли е шофирала ? Щото едни големи джипове ги шофира самият Той. Ама това е в реда на нещата. Щото и пич.
06.03.2019 08:21 / Отговор
До Трол Велин Смяната ти свърши лягай си....
06.03.2019 08:43
БЪЛГАРКА С мистър Бийн това не можеше да се случи(Ако изобщо е вярно)
06.03.2019 08:23 / Отговор
Българка от Маскве Мистър резидент ли ти каза?
06.03.2019 08:45
ИДИОТ ОТ БАНКЯ ТРИБУНА----ГЕРБЕРСКО ИЗЧАДИЕ
06.03.2019 15:03 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети