Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ОТ МРЕЖАТА: 6 въпроса, които Слави трябва да зададе на Румен Радев

Мрежата

ОТ МРЕЖАТА: 6 въпроса, които Слави трябва да зададе на Румен Радев

Снимка:

Ако изобщо президентът приеме поканата за участието в Шоуто...

Няколко въпроса, които Слави Трифонов да зададе при евентуално гостуване на Румен Радев, набират популярност в групи в мрежата. Няма потвърждение, че държавният глава приема поканата за предаването.

Преди седмица Шоуто отправи покани за гостуване към председателя на парламента Цвета Караянчева, президента Румен Радев, министър-председателя Бойко Борисов, главния прокурор Сотир Цацаров и омбудсмана Мая Манолова. Радев единствено не потвърди.

Иначе ето ги и въпросите:

1. Смятате ли, че можете да сте такъв морален стожер, след като през 2015 година Инспекторатът на Министерството на отбраната прави проверка и установява, че сте назначили сегашната си съпруга Десислава за PR на ВВС в нарушение на Трудовия кодекс?

2. Вярно ли е или не е, че Вие лично като ръководител на ВВС сте подкрепили на специална среща в армията промяната в Кодекса за социално осигуряване, която позволяваше на военните масово да вземат хем пенсия, хем заплата?

3. Вашият глас беше един от изключително силните против Истанбулската конвенция с аргумент неразбиране на термина „джендър”. Защо гласът Ви не е така силен и настоятелен по отношение насилието над жени и домашното насилие в България, след като примерите за трагични случаи в това отношение валят всеки ден в медиите?

4. Можете ли да изброите няколко добри неща, които това правителство направи?

5. Как виждате последния мониторингов доклад на ЕК за България – като притеснителен, защото Брюксел почва да си затваря очите за проблемите у нас или като окуражителен?

6. Какъв е Вашият цивилизационен избор като политик – Русия или Европейският съюз и защо?  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още