Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ОТ МРЕЖАТА: Йончева не прочела и два реда за ЕС преди дебата, тъжно за гледане

Мрежата

ОТ МРЕЖАТА: Йончева не прочела и два реда за ЕС преди дебата, тъжно за гледане

Снимка:

Слабото представяне на Елена Йончева срещу Мария Неделчева-Габриел в дебата помежду им силно развълнува социалните мрежи. Политици, журналисти и анализатори остро критикуват социалистката, че не се е подготвила по европейските теми.

Големият въпрос, кой ще изправи ГЕРБ срещу Йончева приключи с правилния отговор – Мария Габриел“. Този коментар написа в социалните мрежи депутатът и дългогодишен политически анализатор Тома Биков.

Мария Габриел направи смешна Елена Йончева. Много по-компетентна е, а Йончева само вика и говори апокалиптични неща, което е ужасно и плаши инвеститорите. Йончева страшно се изложи, не знае комисиите дори. Щом като на Мария Габриел вече се наложи да и се усмихне снизходително...“, написа бившият заместник-министър на правосъдието Валери Тарандов.

Потресаваща некомпетентност от Елена Йончева, чак беше тъжно за гледане. Нивото на политическата реторика е някъде около абсолютната нула“, коментира икономическият журналист Димитър Вучев.

Взимам си бележка. Очаквано Мария Габриел е доста по-подготвена за евродепутат от Елена Йончева. Не съм очаквал обаче Йончева да е толкова зле. Жената не е прочела и два реда за ЕС, направо беше неприятно за гледане“, коментира друг журналист – Михаил Кръстев.  


Коментари (3)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГРЕБ и ЧУК" МУ-ХА-ХА...... ГЕРБАВИ ДРУГАРе, ЙОНЧЕВА НАПРАВИ НА ПУТ*КА И ПАРЦАЛИ ТАА ОВЦА МЕЙДЕЛ И , ПЕЙДЕЛ ЛИ...
14.05.2019 12:17 / Отговор
ИСТИНАТА Поздравления, г-жо Габриел! Некомпетентната Милиончева можеше да се поограмоти. От 3 м-ца безработното лудо Ленче обикаля по студиата, размахваща си някакви листа, излъга и за касетата, НО Е. ГАБРИЕЛ я постави на място и нейната некомпетентност лъсна пред цяла Б-я. Това красноречиво говори, че целта е да се измъкне от правосъдието и високата заплатата. Дори не си е помисляла да защитава интересите на Б-Я. Същата некомпетентност се забелязва и при PR на БКП/БСП Р. Радев. Непрекъснато се правят констатации, които не са тайна за никого, НО ДА СТЕ ЧУЛИ ОТ ТЯХ ПРЕДЛОЖЕНИЯ... Ето защо комунистите се страхуват да излязат да дебатират с депутати от ГЕРБ. Др. Импексова е продукт на задкулисието!
15.05.2019 00:58 / Отговор
ИСТИНАТА Др. К. Техноимпексова е единствената, която може да ни осветли, освен всички имоти, Техноимпекс, Техноимпортекспорт, Булгартабак, КАК Е ПРИДОБИЛА ДВАТА ЕТАЖА НА БИВШИЯТ КОРЕКОМ? Пиарът им Р. Радев да не си присвоява чужди заслуги. Имаме "президентско недоразумение", което със своята некомпетентност, безморалност, злоба и алчност(както и всички от БКП/БСП) по-скоро би изгонил чуждите инвеститори от Б-Я, отколкото да привлича. КОГА Р. РАДЕВ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ С ИСТИНАТА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА И НАЙ'ГОЛЯМОТО РАЗГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА ?
15.05.2019 01:14 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив