Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. От мрежата: Лешояди, извинете се

Мрежата

От мрежата: Лешояди, извинете се

От мрежата: Лешояди, извинете се - Tribune.bg
Снимка:

Театърът свърши, уважаеми разбирачи от разкриване и разследване на престъпления, пише русенска криминалистка

Вълна от гняв залива социалните мрежи заради неверните интерпретации и фалшиви обвинения, свързани с убийството на Виктория Маринова. Разследващият полицай д-р Невена Русева отправи остри критики към авторите на спекулациите от профила си във Фейсбук.

„Като лешояди разнесохте костите на починалото момиче. Заровихте се в личния живот на едни страдащи хора. Разнищихте конспиративни теории, надхвърлящи границите на нормалността. Намесихте политиката, еврофондовете и мафията. Поискахте оставки, смъртни присъди и рязане на глави. Невена Русева разследващ полицай“, написа тя.

*Д-р Невена Русева е завършила право в Русенския университет „Ангел Кънчев“. От 2005 г. е разследващ полицай в ОД МВР – Русе. Асистент е по дисциплините „Криминалистика“ и „Съдебни експертизи“ в Юридическия факултет на Русенския университет и хоноруван преподавател в Академията на МВР.

Журналистът Димитър Вучев изразява възмущение от начина, по който е била използвана Виктория без мисъл за мъката на семейството ѝ.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Анна Така е извинете се, доста критики се казаха в последните дни
10.10.2018 14:15 / Отговор
Цъфнал Налъм Назначените от безхаберната власт искат народът да се извини за критиките си към същата тази нагла, безхаберна власт и за заслуженото си пълно недоверие към нея? Няма да стане, дарагие друзя придворни комсомолци.
И случаят е далеч от прикючване!
Извинете се вие, които не сте с народа си, а срещу него заради службици и заплатки.
11.10.2018 04:12 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети