Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Пълен абсурд – фалшива новина обвърза Каракачанов и Джулиана Гани

Мрежата

Пълен абсурд – фалшива новина обвърза Каракачанов и Джулиана Гани

Пълен абсурд – фалшива новина обвърза Каракачанов и Джулиана Гани - Tribune.bg

Според фейка Гани ставала „съветник по националната сигурност”

Сайтът за фалшиви новини на Арман Бабикян 4udoslav, отново се активизира с нови абсурди. И преди сме ви разказвали за този блог, който откровено признава, че бие по властта без да се съобразява дали новините са истина.

Страницата се прочу наскоро, след като обяви, че 10-12 годишните Десислава Атанасова и Делян Добрев са били агенти на Държавна сигурност и „новината“ беше подхваната и от други „медии“.

Този път под прицел е вицепремиерът Красимир Каракачанов, който е обвинен, че е назначил Джулиана Гани за съветник по национална сигурност. И кабинетът ѝ щял да е до неговия...

„Гани получава чин „майор”, въпреки че никога не е била на военна служба, нито е помирисвала барут. Тя ще съветва министъра по „въпроси на националната сигурност”, както е уточнена длъжността ѝ. Слухове твърдят, че назначението е проформа, тя ще изпълнява други функции. Кабинетът на въпросния „съветник” ще е точно до този на министъра, и дори има пряка врата между двата“, продължава с абсурдите 4udoslav.

„Не е изключено при бъдеща оставка на Каракачанов, Гани да стане министър...“, пише в заключение авторът на измислицата.

В самата новина естествено няма дори капка истина.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати