Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Паси: По-лесно ще направим британско правителство, отколкото българско

Мрежата

Паси: По-лесно ще направим британско правителство, отколкото българско

Паси: По-лесно ще направим британско правителство, отколкото българско - Tribune.bg
Снимка:

„И все пак: ще ни е по-лесно да направим британско правителство, отколкото българско!". Това написа в Туитър бившият външен министър Соломон Паси.

Думите на Паси са по повод тридневното първо заседание на новоизбраното 48-о Народно събрание. Депутатите за пореден ден не могат да изберат председател на парламента и да започнат да работят.

По-късно от офиса на президента на България (2012 – 2017) Росен Плевнелиев съобщиха, че сега основният приоритет за контактната група за съставяне на кабинет продължава да работи, но първата им цел е избор на председател на Парламента. В групата са именно Соломон Паси и Росен Плевнелиев.

„Контактната ни група не е прекъсвала своята работа и ще продължи да търси решения заедно с всички проевропейски и демократични партии. Дългосрочната ни цел, да подпомогнем разговорите за търсене на решения и съгласие по приоритети между про-европейските парламентарни групи в 48-то НС, остава непроменена, като за предстоящи срещи ще Ви информираме своевременно”, пишат от офиса на Плевнелиев.


 

Автор

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети