Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Патрашкова: Не мога да повярвам, че проф. Мутафчийски се превърна в повод за атаки и дори подигравки

Мрежата

Патрашкова: Не мога да повярвам, че проф. Мутафчийски се превърна в повод за атаки и дори подигравки

Патрашкова: Не мога да повярвам, че проф. Мутафчийски се превърна в повод за атаки и дори подигравки - Tribune.bg

Кристина Патрашкова, Фейсбук

Изумявала съм се от много неща през последните години, но не мога да повярвам, че проф. Мутафчийски, а и останалите членове на щаба, се превърнаха в повод за атаки и дори подигравки. Внушавали страх, били самовлюбени, интересували се само от камерите. Във фундаментален въпрос за обществото се превърнаха униформите на генерала - защо ги носел, защо ги сменял. Ами защото е генерал. Познавам го от години, а лекарите от Военна болница ходят с униформи, а не с пижами.

Не го ли слушахте със свити сърца в началото на епидемията? Не треперехте ли за своя и на близките си живот, което е съвсем нормално? Не осъзнавате ли, че пред вас са лекари, които алармират за здравна криза?

Дори да не вярвате в нея, проявете уважение. Вгледайте се в очите на тези хора, които искат да запазят живота ни. Самите те са дарявали толкова животи. На път съм сериозно да се разколебая в интелектуалния капацитет на нацията. А и ми писна от толкова специалисти и вирусолози.

Понеже познавам проф. Мутафчийски, ще ви кажа едно - молете се той да лекува вас или близките си, ако се наложи. И всички да му благодарим - на него и колегите му. Свършиха работа, с която малцина щяха да се справят. На всички вас желая здраве! Надявам се поне да сме разбрали, че то наистина е най-голямата ценност.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (24)

Karabas Barabas Всички, които оплюваха проф. Мутафчийски, а и останалите членове на щаба, в действителност оплюха сами себе си! Хората не са нито глупави, нито слепи, за да не видят кой се нагърби с чудовищната отговорност, ежедневната умора и безкрайното търпение да слуша идиотски въпроси и по сто пъти да обяснява едно и също на облещени джурналя! Някои индивиди си мислят, че като са назначени за журналисти и вече са истина от първа инстанция, върха на сладоледа и черешката на тортата! Да, ама не, и бързо ще ги забравят, за разлика от генерала!
02.05.2020 21:50 / Отговор
Ivan Тези журналисти са истински мисирки ! Правилно ги определи Премиерът Борисов !!!
02.05.2020 22:11
Шофьор със самочувствие на лекар Журналистите сега,с пепел по празните подложки на прически!Такава чалга в журналистиката и политиката не е имало в историята на тази клета държава.7/8-тактови простаци и злобари с пари и комплекси за малоценност напират!Богато социалисти защитават правата на бедните?Всички са по-умни от премиера си.Президентът мрази всичко и всички.Содом и Гомор са описани,така че може и да се повтори.Неверници!
02.05.2020 22:40 / Отговор
ВЕСТ БИВОЛЬ , СЛАВИ ТРИФОНОВ , БОЕЦ НА ГЕРГИ И ВЕСИСЛАВА ТАНЧЕВА, БОГОМИЛ БОНЕВ , ИЛИЯН ВАСИЛЕВ , САШО ДИКОФФ, ОТРОВНОТО ТРИО С БАБИКЯН,ХАДЖИГЕНОВ И МИНЕКОВ, ЛЮБА КУЛЕЗИЧ , КОПЕЙКИН - ЕТО ТЕЗИ ХОРА СА ПЛАТЕНИ ОТ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ , ОТ БОЖКОВ И ДРУГИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ , КОИТО СА В АРЕСТА ! ТЕЗИ ХОРА СЕЯТ ОМРАЗА, НЕНАВИСТ , ЖЛЪЧ , ФЕЙК НОВИНИ С ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ -ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ. ПОГОРЗНЕЛИ С ИЗКРИВЕНИ ОТ ЗЛОБА ЛИЦА ХРАЧАТ ПО ВСИЧКО , КОЕТО ПРАВИ БОРИСОВ И ПРАВИТЕЛСТВОТО И ГЕН МУТАФЧИЙСКИ ! ТЕ СА "ДИВАННАТА АРМИЯ" ,КАКТО ГИ НАРЕЧЕ ЕДИН ДОСТОЕН ЧОВЕК КАТО ГЕН. МУТАФЧИЙСКИ . НИЩОЖЕСТВА !
03.05.2020 08:08 / Отговор
ост Дори толупи е комплимент за диванната мафия, пардон армия . Те са "торба с лайна "!
03.05.2020 08:36
сивата котка И в операционна ли са с униформа щом така си ходят? Във война ли сме с вирус /?!/,че представя бройката заразени с тази униформа? Като е толкова добър коремен хирург, защо се е съгласил да води щаб за борба с вирусно заболяване? По дборе бе вие, Патрашкова, да изброявате тези цифри, че така ви бива в думите, особено подмазмаческите.
03.05.2020 08:32 / Отговор
Морза Я , " сивата котка " от кръстовището за Бистрица , можела да " МИСЛИ " !?!
03.05.2020 13:01
Бай Гроздан Алоу, „сивата котка“, ти Мангърков ли си или негов близка роднина? Много ли ти е мъчно, че генерала оглави щаба, а не претопления плъх Мангъра? Ами вземи една тухла и си я бий в кухата кратуна, докато тухлата стане на червен пипер, тъкмо няма да търсиш пипер по пазара! Айде въз, да те няма!
03.05.2020 13:16
Гери Да Ви кажа...котките са по-умни от Вас, та не обиждайте животните, като се кръщавате по този начин! Генерал Мутафчийски освен коремен хирург е и военен лекар, и най-вече Шеф на ВМА...ето като такъв излиза с лицето си, с познанията си по медицина, по военно дело, защото за такава организация и мобилизация на много институции се искат и такива познания...а не драскачи, полегнали на кълка! Много добре им го каза Борисов (на жълтите журналисти), не знам само защо голяма част от зрителите се припознаха като "тулупи"? Всъщност знам, но това е друга тема :)
04.05.2020 11:29
Мим Ало, Патрашкова, вие самата сте от тези журналисти - храчещи и плюещи! А сега веете бял байрак! Хората, простолюдието, както го наричате вие мисирките, уважаваха генерала и думите му и му вярваха. Вие сте злобарите, които сега пеят ОСАННА! А преди такива като вас го ругаеха в мрежите!Вие сте фейк и такива като вас, не обикновените хора! Те се радваха, че цял генерал се грижи за тях! Поклон пред всичко свършено от него!
03.05.2020 08:41 / Отговор
Боряна Гечева Не всички журналисти под един знаменател, моля! На брифингите повечето репортери се държаха възпитано. Малцината простаци от 7/8 и Бивол посрамиха себе си и нагледно доказаха, че са калпави.
03.05.2020 11:20
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати