Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Българските патриоти“: В Турция изборният процес излезе извън контрол

Мрежата

„Българските патриоти“: В Турция изборният процес излезе извън контрол

Българските патриоти: В Турция изборният процес излезе извън контрол - Tribune.bg
Снимка:

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ със сигнали в социалните мрежи за нарушения на изборните правила в Турция. Борис Ячев пише:  

Обръщам се към членовете на ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ! Скъпи съратници! В Турция изборния процес излезе извън контрол! Декларациите отново се попълват далеч от очите на хората, а качените пред секции образци директно сочат да се зачертае ДПС. По данните на социолозите за да неутрализираме това предатество ни е необходимо да имаме допълнителни 4-5 гласа от всеки един от нас, СЕГА допълнително! Уморихме се от това постоянно да повтаряме, че Турция ще обърне вота в България! ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ! Можем да спасим България, дори да останем сами в тази битка!

 

 

Малко по-рано Владо Лалов сподели видео от Измир. По думите му там има организация за попълване на декларациите. Ето: 

Секция 325800672, Борнова, Измир. Най-нагло се попълват декларации на хора, които не могат да говорят български. Някои от тях, тези на под 30 години дори не са стъпвали в България. Организацията е от турската държава. Наш съратник бе заплашен, че ще бъдем намушкани и няма да си тръгнем оттук.
Всичко това е със съдействието на българската държава, в лицето на МВнР. Защото те имат представители във всяка секция, платени от българския данъкоплатец. За да съдействат на ДПС. Това е било новото според Да, България.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети