Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Петък вечер: Борисов заседава със службите, Радев – тайно на опера

Мрежата

Петък вечер: Борисов заседава със службите, Радев – тайно на опера

Снимка:

Пристигнаха тежко охранявани от НСО и решиха да се шмугнат през задния вход

Новината, че атентаторът, който уби десетки хора в Нова Зеландия, е бил в България само преди няколко месеца, вдигна институциите на крак. Премиерът събра в Министерски съвет службите и прокуратурата.

Къде обаче беше по това време президентът Румен Радев? Оказва се, че с жена си на опера, съобщи ПИК. Двамата гостуват на Софийската опера тази вечер по покана на директора Пламен Карталов.

Тази година се навършват 120 години от рождението на композитора Панчо Владигеров и по случай годишнината ще бъде премиерата на единствения балет на Владигеров „Легенда за езерото”. Именно този спектакъл гледат Радев и жена му от ложите.

Десислава и Румен Радеви пристигнаха тежко охранявани от НСО и решиха да се шмугнат през задния вход.  

ПИКПИК


Коментари (4)

Лина Не се учудвам, че пРезидентчето ни е отишло да си набави липсващата му култура и да се маскира на културен "мъж".
Това, че Министерският съвет, главният прокурор и службите за сигурност заседават по повод терористичния акт в Нова Зеландия е видно, че румен радев не го интересува.
Държи се като шушумига, която бяга от отговорност. Ето за такъв мерзавец са гласували мишките на БСП.
15.03.2019 22:19 / Отговор
ДАНС Госпожо Лина, има разделение на властите.Интересно дали службите на другите държави са се събрали да обсъждат чежд терорист. Например Австрия, Унгария, Румъния.
16.03.2019 08:06
ГЕРБ и другите мишки Много от ГЕРБ, и други десни гласувахме за достоен и интелигентен, много образован и достоен президент. Не като предишното недоразумение Плевнелиев, за който и предишната съпруга смяташе, че е неподходящ.
16.03.2019 13:15
Гадеф За две години избрания достоен и образован пРезидент не е свършил нищо. Грешка, развежда коня Деса нагоре надолу и злозслови по работещото правителство. Трябва да сте слепи, за да не видите, че царят е гол!
16.03.2019 13:24 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив