Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ПИК: Борисов сам срещу всички (негодници). Обречен да успее

Мрежата

ПИК: Борисов сам срещу всички (негодници). Обречен да успее

Снимка:

Борисов сам срещу всички.

И не просто срещу "всички", а срещу "всички негодници".

Това го прави още по-симпатичен и безалтернативен в съзнанието на трезвите българи. Които, за радост, са преобладаващото мнозинство по нашите земи.

Де що има криминали, престъпни босове в изгнание, подсъдими олигарси, изхвърлени от голямата игра политици-конформисти, изхвърлени от големия бизнес и големите телевизионни шоумени със залязващ рейтинг, мъже под чехъл в генералски мундири, провинциални куртизанки с претенции за адвокатки на народа, девианти с жълти книжки - регистрирани или все още пропуснати в каталога на "Четвърти километър", болшевишки чеда, изживяващи се като неолиберали...цялата тази перверзия се надпреварва да ругае премиера и да сипе компромати, а това още повече го укрепва.

Перверзията е лесно различима. Дори когато говори от името на морала.

Няма как Борисов да мечтае за по-добра опозиция от Васил Божков - Черепа, Цветан Василев - Мустака, Слави Трифонов - Мутрочалгаря, Костадин Костадинов - Копейкин, Мая Манолова - Галева, Румен Радев - Грипена, Корнелия Нинова - Техноимпекса, Христо Иванов - Бойкикев...

Борисов е обречен да спечели тази битка, сам сред негодниците и вълците, защото - без да е безгрешен, е единственият с облика на демократичен и системен политик, признат в Европа. Избирайки Борисов, хората няма да изберат просто лидера на ГЕРБ, партията или партийната му листа. Ще изберат ценностната ориентация на България по пътя на демокрацията - срещу реставрацията на комунизма, Държавна сигурност, зависимостта от Кремъл и нашествието на мутрите, преоблечени като почтени бизнесмени с бели якички.  

 


Коментари (4)

Тартаковер С право ибрикчията на Боко е останал анонимен. Защото знае, че ако днешния му "герой" изхвърчи(нещо доста възможно), той ще е първия,който ще заближе задника на следващия герой. Такива нямат ценностна система. Иначе от стила му на писане проличава, че от журналистика разбира, колкото риба от геометрия. Държавата ни под ръководството на Боко стана пълна гротеска. Изключителна посредственост и некадърност навсякъде. Вече приличаме на полуцивилизована страна. А приказките,лъжите, хвалбите на Боко, са омръзнали докрай на обикновените хора у нас. Затова анонимника трябва да знае, че паразитните колелца в главата му са се въртяли, но не са произвели качествена мисъл, като са хвалили Боко
11.06.2020 11:27 / Отговор
Сам Пеевски нали е с него, както и Доган, ДПС. А забравих милиционерското каскетче, което си го избраха да им замазва далаверите и кражбите.
11.06.2020 11:33 / Отговор
Гергана Гацева Вие като сте толкова отворени, защо не се представяте с истинските си имена? Явно имате анамнеза и сте забравили какво беше при социалистическото управление. Дано повече българи да са в кондиция и да не позволят това да се повтори НИКОГА!
11.06.2020 12:40 / Отговор
Тартаковер Гери, още на имения ти ден се представих и дори те поздравих с него. Не желая да те наскърбявам, защото уважавам жените повече от доста празноглави коментиращи тук, но явно ти имаш "анамнеза". Допускам че търсиш думата амнезия, но ти е избягала. Бих те посъветвал приятелски, ако можеш да се опиташ да напишеш интересен коментар. Нещо друго, оригинално, различно от конфекция.
11.06.2020 13:48

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още