Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ПИК И „РЕТРО“: Изоставената съпруга д-р Нина Найденова: Моята любов Ангел, която Мая ми отне (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Мрежата

ПИК И „РЕТРО“: Изоставената съпруга д-р Нина Найденова: Моята любов Ангел, която Мая ми отне (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Снимка:

Първата съпруга на Ангел Найденов вече 8 години страда по развода им, причина за който стана връзката на бившия военен министър с Мая Манолова. През 2011 г. Найденов и кандидатката за кмет на София признаха официално за аферата си, която бе започнала, докато двамата все още бяха женени за предишните си половинки, пише ПИК.

Тогава наранената съпруга на политика направи болезнени откровения, разкривайки, че Мая е разбила живота ѝ на пух и прах. „Бях съкрушена, когато Ангел ми поиска развод. Почувствах се огорчена и наранена. До последно имахме добри взаимоотношения. Непрекъснато поддържахме връзка по телефона, отнасяше се мило с мен. От известно време насам усещах, че има друга жена в живота му, но смятах, че това е буря, която ще премине“, сподели тогава д-р Нина Найденова. „Жената, която сега е с мъжа ми – г-жа Мая Манолова, първа каза неща, които човешката етика и морал изискват да не се споделят публично. Разкри връзката си с него още преди нещата между нас да са окончателно приключили. Най-много ме заболя, че не са били достатъчно дискретни. Наистина се надявах той да постъпи разумно и да си остане в семейството. Не вярвах да причини такава болка на хората, които най-много го обичат – на мен, дъщеря ми, зет ми, майка му. Всички сме се снишили по-ниско от тревата в момента. Никъде не излизам. Не ми се събира с хора. Не искам да ме съжаляват”, изля душата си тогава лекарката. „Простих на Ангел, не мразя Мая Манолова, въпреки че разби живота ми”, добави покрусената бивша съпруга.

Фотос от сватбата на дъщеря им Деси, състояла се месеци преди раздялатаФотос от сватбата на дъщеря им Деси, състояла се месеци преди раздялата

На танкера На танкера "Осъм", управляван от Ангел Найденов

8 години по-късно тя не крие, че продължава да страда по голямата си любов и място за нов мъж в сърцето ѝ все още няма. В личния си профил във „Фейсбук“ тя е посветила цели три албума със снимки на съвместния им път от гимназията, където се залюбват като съученици, чак до фаталната 2011 г., когато Ангел я изоставя заради влечението си към Мая само дни след като, привидно щастливи, двамата изпращат дъщеря си Деси до олтара.  Единияt албум тя е озаглавила „Моето минало“, другияt – „Моята любов Ангел Найденов“, а третияt – „Спомени в черно-бяло от моята ученическа любов с Ангел Найденов“.

Под фотосите Нина, която все още пази фамилията на бившия си съпруг, е описала с поетични думи грандиозната им любов. За последно тя прави шокиращо откровение преди 2 години, когато пуска снимка от първите демократични избори през 1991 г., когато Найденов се кандидатира за кмет на Димитровград. Под нея докторката пише: „Тази снимка е потвърждение, че винаги съм била до съпруга си и съм го подкрепяла в политическата му кариера. Това го казвам на онези, които написаха мръсна поръчкова статия в навечерието на развода ни, за да обезличат присъствието ми в живота на този мъж. Ей, хораааа, аз посветих 38 години на него! Това не е ФЛИРТ, а ПОСВЕЩЕНИЕ НА ЖИВОТ!“.

На рейс с танкера На рейс с танкера "Осъм"

Близки до лекарката споделят, че до последно тя имала надежда, че нещата между нея и Найденов ще се оправят и била готова да му прости забежката. Обезверила се, щом научила, че Ангел и Манолова сключили официален брак. Въпреки това продължавала да брани името му, а на нейна страна и до ден днешен били всички роднини на политика, които така и не успели да приемат Мая за част от семейството. Дъщерята на бившия министър на отбраната, която живее в чужбина, също по-често може да бъде забелязана да гостува на майка си. Голямото щастие за Нина са нейните внуци Адриан и Кристиан, които се родиха в края на лятото на 2016 г.  

Откриването на кампанията на Ангел за кмет на Димитровград през 1991 г.Откриването на кампанията на Ангел за кмет на Димитровград през 1991 г.

На другарска среща през 2006 г. по случай 30-годишнината от завършването имНа другарска среща през 2006 г. по случай 30-годишнината от завършването им

Целувка в парк Целувка в парк "Пеньо Пенев" в Димитровград през пролетта на 1975 г.

"Заедно сме от есента на 1973 г. Дори се обличаме еднакво с Ангел. Имахме си и емблема, която си поставяхме на дрехите, за да се вижда, че си принадлежим", пише Нина за тази снимка

Като влюбени десетокласнициКато влюбени десетокласници

Д-р Нина НайденоваД-р Нина Найденова

 


Коментари (4)

Извратен Този е луд. Първата жена е 100% по хубава от Мая свирката.
12.09.2019 17:51 / Отговор
Тенева Ангел ми е градски! Жената +един куп любовници +две незаконни /извънбрачни/ дечица! По голям боклук от тоя, нема в града! Като директор на " деспред", нямаше не ебана служителка, ако иска да остане на работа! Така че, са си лика прилика! Той има 4байпаса, тя рак!
12.09.2019 20:03 / Отговор
аз пълни боклуци. Вземи единия удари другия .
12.09.2019 20:08 / Отговор
Мария Горгиева Отвратително госпожо, нямам думи
13.09.2019 03:58 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още