Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. ПИК: Тече опит за държавен преврат с участието на НСО

Мрежата

ПИК: Тече опит за държавен преврат с участието на НСО

Снимка:

Опит за държавен преврат тече в момента в България, пише ПИК. Става дума за сериозна и организирана атака срещу властта с поредна доза манипулации.

Дейно участие в аферата има и Национална служба за охрана, която е на подчинение на президента Румен Радев. В последните години под негово ръководство службата се тресе от скандали и компромати, сред които кървави катастрофи и разследвания за тежка корупция.  


Коментари (5)

Тартаковер Държавният преврат е само в празните глави на "журналистите" от ПИК. Ако могат да се нарекат журналисти писачите, които оставят силна воня след копрофагията си. Но след толкова гавра на ГЕРБ и Боко с хората в България, редно е да дойде Видовден. Той официално е на 24 юни, но символичното му значение когато и да пристигне, все ще е закъсняло. Повече от десет години държавата се тресе от лъжи, скандали, протести, върви към пълно разрушаване на всичко, което се нарича държавност.
17.06.2020 15:29 / Отговор
Альоша Тарантулов, ти се смееш на джорналята, а себе си не виждаш! Присмял се хърбел на щърбел. Гледай си копанята и си трай.
17.06.2020 15:42
Сиско Много тъпо парче си ша знаеш.
17.06.2020 17:16
Ама разбира се! Тарантулата дори не знае кога е официалният Видовден! Защото на 24 юни е Еньовден, което е съвсем друго нещо. Сега имало някакво преизчисление на датите и Краят на света щял да бъде тази неделя. Да не забравите да си избръснете краката!
17.06.2020 17:24
яка баба ако се готви преврат, да викаме американците....
17.06.2020 17:21 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още