Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Писмо от Испания: Боби Сандов дойде с голяма торба марихуана

Мрежата

Писмо от Испания: Боби Сандов дойде с голяма торба марихуана

Новият министър на околната среда Борислав Сандов е известен със страстта си към така наречената „лека дрога“. Самият той е споделял снимки как пуши марихуана и многократно е казвал, че е време страната ни да се отвори към легализирането на марихуаната.

Според хора, които са били свидетели на любовта на Сандов към пушенето на джоинт, то съвсем не приключва с една цигара. Ето и какво разказват те за случилото се на фестивал през 2018 година:

„Бях доброволец на фестивала „Беглика“ през 2018-та година. Там се запознах с Боби Сандов, който беше организатор на фестивала. Още преди да започне самия фестивал, Боби Сандов дойде с голяма торба марихуана. „Това е фестивалния коз“, каза той на всички, които бяха в организацията. След това многократно свиваше марихуана и черпеше всички доброволци и гости наред. Една вечер беше толкова напушен, но също и пиян, че заспа на стола си, докато пушеше и малко по-късно падна в огъня на фестивала. Повече от седмица обикаля фестивала с превързани ръце, целите обгорели от падането в огъня. Дойде уикенда, имаше доста хора на събитието, а Боби Сандов още веднъж се напи, напуши и падна в огъня, този път с наранявания и по лицето. Различни приятели ми споделиха, че са вземали с него псилоцибни гъби и капки ЛСД. На момичета това им харесваше."

Припомняме, че съвсем наскоро изданието на Иво Прокопиев - „Капитал“, с което Сандов е в отлични отношения написа подробен материал за „ползата“ от психотропните гъби, които може би Сандов е опитвал.  


Топ новини

виж още

Актуална тема