Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Последен шанс на ПП-ДБ да преговарят равнопоставено, следващият път ще е от позицията на трета-четвърта сила...

Мрежата

Последен шанс на ПП-ДБ да преговарят равнопоставено, следващият път ще е от позицията на трета-четвърта сила...

Последен шанс на ПП-ДБ да преговарят равнопоставено, следващият път ще е от позицията на трета-четвърта сила... - Tribune.bg
Снимка:

Борисов: Трябва да намерим начин за правителство с първия или втория мандат

Явор Дачков

Борисов отнесе „Промяната“ на живо по телевизията. ПП-ДБ просто трябва да влязат в директна коалиция с ГЕРБ, за да извлекат поне някаква полза от това самоунижение. Другото би било пълна глупост от тяхна страна. Те вече са със свалени гащи и изглеждат като ученици от соца, хванати да пушат в междучасието.

ГЕРБ им изнесоха урок по политика, а от срещата стана ясно, че Асен Василев е точно толкова умен и компетентен, колкото и Кирил Петков. Ако има някой със здрав разум в ПП-ДБ трябва да им даде съвет моментално да влязат в официална коалиция с Борисов и да искат равнопоставено представяне в изпълнителната власт, защото това е последният им шанс. Следващият път ще говорят с него от позицията на трета, че и четвърта политическа сила.

Стоян Радев

Ние няма да ви подкрепим, но чакаме вие да ни подкрепите - този абсурд се обсъжда с фалшиво спокойна интонация, в конструктивен дух.

Наистина се върнахме в социалистическия реализъм - комсомолците говорят нахални небивалици, но понеже са път към светлото бъдеще, трябва да се кима с разбиране. Зад тази лъжлива фасада - деградация.

Евгени Петров

Значи правилно тази сутрин се питах дали ще предават цялата лидерска среща по телевизора, но си признавам, че не бях голям оптимист. А то било заради шербета. А ако пък постигнат и обща програма, и Господ няма да може да обясни защо вторите няма да подкрепят кабинет на първите.

Ама щели да изперат имиджа на ГЕРБ. Че то същото важи и за ПП... Огледални са проблемите и с твърдите ядра на електоратите. Както е тръгнало ще направят общо одобрено правителство, а останалите ще бъдат в опозиция. С чий мандат е въпрос на емоция.

А Каримански пак не се е обръснал...

Елена Станкова

Борисов подкрепи ли ПП-ДБ, под каквато и да е форма, това ще е пагубно за държавата! Колкото и да ритат, най-подготвените кадри са в ГЕРБ, ДПС и БСП! Ако нещо няма алтернатива, то си остава единственото!

И треньорите много искат да правят смени и дълбоко да си ротират съставите, ама нямат равностойни играчи!

С резервите не става!

Асен Димитров

За пръв път от началото на след десетоноемврийския период БСП не е на масата за вземане решения на държавното управление, като значим политически фактор.

Няма вече обществена група, която се нуждае от защита от лява формация или липсва лява формация, която да отговаря на очкванията на тази част от обществото?

Отговорът е кратък и ясен! В БСП имаше среда, подходяща за унищожителните резултати от ръководството на Корнелия Нинова.

Какво следва и какъв обрат може да се очаква от настъпилата ситуация? Никакъв!

Сава Павлов

ИГРАЛ СЕ Е ФИНАЛЕН МАЧ

Победителят е спечелил с дузпи. Вкарал е 5 дузпи, загубилият е вкарал четири. Обаче, загубилият оспорва резултата и иска той да вдигне купата, защото е ударил 3 греди, изпълнил е 2 корнера в повече и, ако не вдигне купата, публиката му що го освирка.

Абсурдно ли ви се струва?

Абсурдно е, я!

Ама не ви се струва абсурдно, същото да ни го пробутват от ПП и ДБ.

Хората, в това число и политичарите, трябва да се научат и да губят.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети